Atelierul Zânelor, ediția a 20-a… eveniment umanitar

Atelierul Zânelor – un eveniment cu și pentru copii

Junior Chamber International (JCI) Constanța îi invită pe toți copiii, cu vârste cuprinse între 3 – 12 ani, însoțiți de părinții lor la ateliere de creație, pentru a confecționa obiecte și decorațiuni frumoase, specifice sărbătorilor de iarnă.

Zânele JCI și animatorii costumați în personajele preferate ale copiilor vă promit o experiență unică în cadrul atelierelor și activităților evenimentului.

Ni se vor alătura acestei ediții de sărbătoare, Dafina și Andrei de la DaVincino, Elena Rușa de la It’s What I Love.

Atelierul Zânelor este un eveniment de creație dedicat copiilor și părinților.

Prin intermediul acestui proiect copiii au ocazia să petreacă momente magice alături de părinții lor și zânele JCI și de asemenea, să facă fapte bune donând o jucărie altor copii care provin din familii nevoiașe.

Evenimentul  va avea loc sâmbătă, 7 decembrie, în incinta grădiniței cu program normal “Zubeyde Hanim”, din Strada Delfinului, nr. 2, Zona Dacia.

Sunt așteptați un număr de aproximativ 60 de perechi formate din copii și părinți, care timp de 3 ceasuri, prin rotație vor participa la cele 4 ateliere de creație specifice sărbătorilor de iarnă:

Atelierul I – Zânele și spiridușii vor ajuta copiii sa-si pregătească felicitarea de Crăciun.

Atelierul II – Zânele și spiridușii vor ajuta copiii să picteze cele mai frumoase ornamente din ipsos într-un stil unic.

Atelierul III – Zânele și spiridușii vor ajuta copiii să creeze mici jucării din lemn.

Atelierul IV – Zânele și spiridușii vor ajuta copiii să confecționeze coronițe de Crăciun hand made.

Ajuns la a 20-a ediție, evenimentul Atelierul Zânelor își propune să aducă zâmbete și bucurie nu doar familiilor participante, ci și familiilor nevoiașe care vor beneficia de Campania Umanitară de la Peștera, jud. Constanța din data de 15 decembrie. Mai multe detalii despre Campania Umanitară Peștera vor fi publicate în curând pe rețelele JCI de socializare.

Mulțumim partenerilor care ni s-au alăturat: Grădinița cu program normal „Zubeyde Hanim” – Constanța, Elvada Company, RIK – Papetărie și birotica, Cora, Căsuța Happy Foto Photobooth, Ovidiu Luca, X-Printing, Animatori petreceri pentru copii PartyBalloony, Mihaela Rodeanu Makeup Artist, DaVincino, It’s What I Love.

Parteneri media: Evenimente Constanța, Constanța de azi, Cuget Liber, Radio SKY

Participarea la evenimentul Atelierul Zânelor este 50 de lei, iar părinții sunt îndemnați de către organizatori să doneze jucării, cărți, rechizite, alimente neperisabile și produse de igienă.

Înscrierile se fac la telefon:

0753301389/0732883443 sau online accesând linkul https://forms.gle/TPTbtHpNbf16WsvS7.

Locurile sunt limitate! JCI Constanța își rezervă dreptul de a selecta participanții, în limita locurilor disponibile.

Contravaloarea participării se achită cash, înainte de începerea evenimentului sau în contul JCI Constanța:

Junior Chamber Internațional Constanța, Banca Transilvania.
IBAN: RO21BTRLRONCRT0235391701, CIF: 33043911
Dovada plății se trimite pe adresa office@jciconstanta.ro

Părinții care doresc să se implice mai mult în acțiunea umanitară, pot suna la numărul de telefon 0732 833 443 sau pot trimite e-mail către office@jciconstanta.ro sau mesaje pe rețelele JCI de socializare.

Organizator: JCI Constanța

Coordonator proiect: Adrian Grosu

Responsabil JCI Constanța: Iacob Filip

Director Comunicare JCI România: Cristi Stancu, Tel: 0770 297 399

5 Comments

  1. 💝🎁🌟🎄🎅Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. SĂRBĂTORI FERICITE, toate dorinţele să vi se împlinească!🎅🎄🎁

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...