Cadouri practice pe care le poti oferi unui barbat

Despre barbati se spune ca sunt mai sceptici si pragmatici, ca apreciaza mai degraba stilul practic al unor obiecte, decat rolul decorativ al acestora. Daca urmeaza un eveniment, zi onomastica a unui barbat din viata ta, tata, sef, vecin etc. orienteaza-te spre selectiile de cadouri de la Gift Express. Un magazin de nisa va fi mereu o sursa de inspiratie.

Ce poti oferi unui barbat

Sunt excluse florile – decat daca vorbim despre un barbat covalescent pe care il vizitezi. Exclude de asemenea si sticlele de bautura caci nu toata lumea este consumatoare de alcool. Iar daca stii ca respectivul are un bar generos ori alegi o sticla de vin de selectie, poate chiar personalizata ori n-alegi altceva – risti sa cumperi ceva total sub standardele persoanei respective, un cunoscator clar al bauturilor.

Iata cateva sugestii de cadouri practice pe care le poti gasi in cadrul eshop-ului www.giftexpress.ro:

Ceasul metalic, silentios – ceasul de perete este poate o alegere inspirata, daca si stii ca acest gen de decoratiune nu exista in casa sau in biroul destinatarului tau. Interesant este ca acest tip de ceas este silentios si acel iritant si repetitiv tic tac nu va deranja. Metalic fiind, se va potrivi de minune in incaperi amenajate modern sau chiar in stil industrial. Ii poti da si o conotatie romantica, in ideea in care imparti si timpul cu o persoana draga.

Instrumente de scris, in set – in mod special pentru un CEO, pentru cel care semneaza zilnic acte un astfel de set ar putea primi aprecieri. Acestea au combinatii de materiale si texturi, de lemn si metal spre exemplu, pot avea si fibra de carbon, le poti personaliza si sunt in set, in cutie eleganta.

Accesorii elegante, din argint – pentru un barbat pedant nu gresesti daca alegi un ac de cravata sau o pereche de butoni. Argintul este destul de popular incat sa nu iti faci griji ca risti sa nu ii fie pe plac. Acestea sunt genul acela de accesorii usor de asortat la aproape orice tip de costum.

Un cos cadou – este de asemenea o idee practica, cu care ii surprinzi destinatarului tau papilele gustative. Poti alege dintr-o selectie de tipuri de cosuri, ce includ deserturi, bunatati, chiar si bauturi si mici decoratiuni. In functie de relatia pe care o ai cu persoana in cauza poti alege stilul potrivit de cos cadou. Inspira-te de la giftexpress.ro.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...