Colț de rai cu iz de toamnă – FAVI.ro

Este destul de costisitor să începi o renovare a spațiului tău de locuit, mai ales atunci când nu știi exact ceea ce cauți și nici cum ai vrea să arate. Nu trebuie să fii expert în decor de interior, ci pur și simplu ghidează-te după instinct. Uită-te în jurul tău, natura este o sursă de inspirație în crearea unui ambient organic perfect de relaxare, destindere și confort. Îmbină modernul cu tradiționalul, aruncă plasticul și folosește lemn în nuanțele toamnei.

Da, nuanțe de toamnă! Aduc căldură, armonie, nostalgie și multă fericire sufletului. Chiar dacă toamna este capricioasă și urâtă, eu te asigur că nu vei da greș când decorezi camera de zi  cu mobilă inspirată din culorile naturii și ale toamnei.

Un mic sfat? Renunță la pereții albi! Nu au personalitate și dau impresia de spațiu trist. Dacă adori culorile pământii sau arămii, combină culorile pereților cu mobilier în nuanțe de verde pădure, maro sau bej. Imaginează-ți pereții pictați în arămiu, iar în mijlocul camerei un colțar Reolus.

Verdele pădure în contrast cu pereții arămii de toamnă mă relaxează și în același timp am impresia că sunt în mijlocul naturii. Ca un contrast, peretele poate fi decorat cu tablouri canvas 3 piese ce te duce cu gândul la un apus de toamnă perfect.

Sau putem alege un tablou cu pădurea toamna în ceață

Mergem mai departe, căutând mirosul ploii și descopăr un camarad în călătoria toamnei… FAVI.ro ce impresionează prin diversitate. Colțarul Raolus, inspirat din natură are nevoie de un covor Mursello verde. Dă impresia unei scoarțe de copac vechi, ce așteaptă cuminte bătaia vântului și-a ploilor reci.

Pentru o toamnă perfectă în mijlocul căminului tău, pune accent pe decorațiuni și obiecte din lemn. Nu te feri să achiziționezi o canapea de catifea sau să folosești obiecte de decor din ceramică, pături tricotate, covoare țesute tradițional sau mici decorațiuni din dovleci, ghinde, porumb uscat, fructe de sezon. Nu știu ce tendințe în design de interior sunt în acest an, dar cred cu tărie că, dacă ai un pic de inspirație, un dram de răbdare și multă ambiție… vei reuși să îți creezi o mic colț de rai cu iz de toamnă. Ce zici? Ne folosim de inspirația FAVI? Hai curaj… miroase a scorțișoară și mere dulci!

37 Comments

  1. Odata cu schimbarile legate de amenajarea caminului iti hranesti sufletul cu o bucatica de liniste ce se naste din armonie si confort!

  2. Imi plac ideile tale, cred că ar fi interesant să schimbăm puțin casa în funcție de anotimp.

  3. Eu azi mi-am cumparat semineu. 🤭😆. Si doua pături. După cina, ne-am uitat cu totii ( infofoliti in pături si cu semineul pornit) la Frozen

    • Felicitări pentru articolul super, inspirational,cu multe idei de amenajare a spațiului. Cunosc siteul favi.ro,este un loc excelent,unde găsești mobila si decorațiuni pentru toate gusturile; minunată ideea cu aducerea toamnei în interiorul casei,și coltarul Reolus este de vis.

  4. Eu am pereții albi! M-ai făcut să vreau altceva cu articolul ăsta, chiar m-ai inspirat!

    • Mulțumim pentru articol! Interesante idei! Avem de unde să ne inspirăm. 😍🤗

  5. Sunt super ideile de decor,ador tablourile prezentate. Un articol interesant pentru care îți mulțumesc!

  6. Idei super utile si necesare pentru a nu cădea în melancolie, eu una nu prea agreez toamna însă sfatul tau ma va face sa nu ma deprim!

  7. Intr-adevar ;toamna cu ploile si frigul ei nu prea imi place ,in schimb decorarea casei in culorile toamnei sunt de o frumusete aparte .Imi plac tablourile canvas cu imagini de toamna

  8. Mie tot peretii albi imi plac mai mult ; pe acestia ii pot decora cu tablouri frumoase ca cele prezentate de tine . De asemenea mi-ar place o canapea din catifea , chiar da un aer nobil unei camere de zi . Frumos articol ! <3

  9. Aducem toamna si in case si in suflete, foarte frumoase aceste decoratiuni, iar coltarul arata intr-un mare fel!

  10. Frumoase idei, dar cum eu nu mă împac deloc cu toamna, prefer să nu o aduc și în casă.Un decor de alb și negru, pentru mine, este suficient.

  11. Asta da inspiratie! Trebuie sa ma apuc si eu de reamenajare si o sa ma ajute aceste idei.

  12. Ce bine arata colțurul verde, abia astept sa ne facem și noi casa și să o amenajez cum vreau eu

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...