XpertBeauty – Alege „Worry Free Zone”…

Din vară am rămas datoare cu un articol despre evenimentul XpertBeauty cu ocazia împlinirii a 2 ani de frumusețe în cadrul CityMall Constanța. Dacă nu îi cunoști, află că cei de la Xpert Beauty au cele mai bune produse și cele mai faimoase branduri precum: Moroccanoil, Joico, Wella Professional, L’Oreal Professionnel, Kerastase, Tigi, Kryolan, Ardell, Academie, Babor, Guinot, Mary Cohr, CND, Gelish, OPI, Gehwol, Wet Brush, Parlux. Magazinul online cât și cel fizic este foarte bine aprovizionat. Dacă cumva nu găsești un produs anume există posibilitatea să discuți în magazin cu un beauty adviser ce îți va face cele mai bune recomandări în orice problema ai avea și te va ajuta sa îți achiziționezi produsele ce țin de nevoile tale.

Legat de evenimentul din City Mall Constanța, XpertBeauty ne-a așteptat cu zâmbete, reduceri la o grămadă de produse, baloane colorate, șampanie și un tort delicios. După un mică prezentare a evenimentului, m-am grăbit să descopăr produsele prezente în magazin și în același timp să îmi achiziționez câteva produse pentru îngrijirea părului. Primul din listă de cumpărături este de la Loreal Professionnel – SERIEEXPERT Repair 10 in 1. Cel mai bun produs testat, după părerea mea. Încă mai am probleme cu căderea parului, dar se vede o îmbunătățire vizibilă. Spray Reparator Multifunctional pentru Par Deteriorat – L’Oreal Professionnel Repair 10-in-1 Perfecting Multipurpose Spray este un produs de îngrijire destinat părului foarte deteriorat, cu o formulă profesională inovatoare, pe baza de ulei de cocos.
Principalele Beneficii: Netezire, Protectie termica, Reparator, Nutritiv.

Ingrediente principale: ulei de cocos, vitamina E, glicerina, proteine vegetale

Notă testare 10/10

Alte două produse testate au fost un șampon Visible Repair de care m-am îndrăgostit și pentru că ador buclele, am decis să le definesc mai ușor cu produsul de la Londra – Curl Definer.

Londa Balsam leave-in Curl Definer este un balsam fără clatire pentru păr ondulat, ce oferă instant elasticitate și hidratare părului ondulat. Are efect anti-static și oferă un plus de strălucire și vitalitate firului de păr.

Ingrediente principale: extract de ghimbir si frunze de măsline

Efect: ofera elasticitate si miscare buclelor naturale sau permanente. Are efect anti-static si ofera un plus de stralucire.

Șamponul Visible Repair repară instantaneu părul deteriorat. Reface structura firului de par, lasandu-l mai moale, mai stralucitor. Ofera firului de par o structura uniformă, este moale la atingere și arată mult mai sănătos.

Nota testare 10/10

Ultimul produs testat de pe XpertBeauty este o vopsea de par Farmavita 6.66 Life Color Plus 100 ml pe care am amestecat-o cu un oxidant crema 20% Vitelity’s. Ambele produse sunt mărci italiene și chiar mi-a plăcut culoarea.

Noua tehnologie EXCELSA Hp furnizează părului o hrănire optimă, restructurand cele trei componente principale ale părului: apa, proteine și lipide. Asigura cu succes o restructurare intensă și maximă protecție pentru a obține o penetrare mai intensă a culorii. Efect hidratant profund si de durată. Formula echilibrata: culoare de lunga durată si 100% acoperire pe parul alb.

Nota testare 10/10

Mie mi-au plăcut produsele de pe XpertBeauty și sunt tare curioasă să aflu ce produse ați folosit de la ei și ce îmi recomandați de pe XpertBeauty să testez?

3 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...