5 factori importanți de care să ții cont atunci când iți alegi pijamalele…

Fie că ajungi să le cumperi dintr-un magazin specializat sau că le comanzi online, principalul motiv pentru care le dorim este confortul. Pijamaua nu este doar o piesă vestimentară ce ne asigură un somn odihnitor, ci și un camarad de nădejde în momentele de leneveală și chiar în momentele petrecute în mijlocul familiei în clipe unice de relaxare și liniște. Fie că îți dorești o cămașă de noapte mai lejeră și colorată sau o pijama de damă cu imprimeu haios și vesel, pe Lady-Line.ro găsești o gamă variată de produse pentru toată familia.

Ce mi-a plăcut foarte mult la ei este profesionalismul și atenția la detalii. De obicei nu cumpăr online pentru că niciodată nu mi se potrivesc mărimile, dar am fost plăcut surprinsă să discut pe această temă cu un angajat care a știut exact ce să mă întrebe și în acest fel a putut să-mi facă recomandările de care aveam nevoie. Înainte să cumpărați pijamaua perfectă, trebuie să țineți cont de cinci factori importanți: materialul, prețul, mărimea, modelul și culoarea. O alegere excelentă și o recomandare în același timp în cumpărarea unei pijamale este materialul din bumbac. Acest material lasă pielea să respire și nu produce iritații.

În legătură cu prețul, acesta diferă în funcție de brand și de cât dispunem la momentul acela. Dacă ne gândim la model sau culoare, mă gândesc că este vorba de preferințele fiecăruia… iar atunci când alegem mărimea pijamalei, trebuie să fim foarte atenți. De cele mai multe ori suntem tentați să le cumpărăm cu o mărime sau chiar două mai mari, pentru că în sinea noastră ne gândim că așa ne vom simți mai confortabil. Dar atenție, o pijama prea strâmtă te poate jena în timpul somnului, iar una prea largă nu te protejează prea bine de frig și acest lucru nu cred că este confortabil.

O primă alegere de pe site-ul Lady-Line.ro a fost o camasa de noapte Vienetta ‘Fall in Love’. Cămașa de noapte este prevăzută cu mâneci trei sferturi și are imprimeu cu un ursuleț cu o inima curcubeu în brațe. Cămășile de noapte confecționate sub brandul Vienetta Secret sunt camăși de calitate superioară, realizate dintr-un bumbac suprem, ușor, confortabil și foarte moale. Am fost foarte mulțumită și vreau să vă spun că și după o primă spălare la mașina automată, materialul și-a păstrat forma, cât și culorile.

O altă alegere a fost o pereche  de papuci de casă tip balerini Wolf de culoare gri, foarte confortabili și călduroși… și bineînțeles m-am îndrăgostit o pereche de pijamale Dama Vienetta, ‘Sweety Love’ Blue. De când mă știu ador culoarea albastră, așa că nu a fost foarte greu să aleg acest model de pijama, 100 % bumbac! Eu chiar am fost foarte mulțumită de alegerile mele, iar de experiența Lady-Line.ro am numai cuvinte de laudă și chiar mi-aș dori să găsesc în toate magazinele online angajați așa de implicați ca la ei. Calitatea produselor achiziționate este foarte bună, preturile sunt foarte accesibile, magazinul oferă seriozitate și promptitudine, iar livrarea comenzilor se face foarte repede.

Tu ce alte criterii folosești atunci când îți alegi o pijama? Aștept ideile și recomandările tale…

4 Comments

  1. Mi-au plăcut mult pijamalele tale încă de când le-am văzut! În general cam de asta țin cont:preț, culoare, confort, material! Îmi place mult și cămașa de noapte, ți-am zis ca trebuie să-mi achiziționez și eu, deși mai am una, două pe-acasă! Mulțumim mult pentru recomandare! 😘

  2. La mine in primul rand contează foarte mult sa fie din bumbac,sa fie lejera sa nu ma strângă.Ale tale sunt foarte frumoase.

  3. La mine e important sa fie dintr-un material moale si sa aibe culori vesele.ador pijamalele,sunt pe locul trei dupa parfumuri si carti

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...