NoliaShop.ro si Nolia Academy – pentru un start promitator in domeniul manichiurii

nolia shop

Hai sa vorbim despre pasiuni si de cum poti transforma o pasiune intr-o meserie. Sa vorbim despre arta de a crea ceva frumos. Sa vorbim despre cum poti transforma o manichiura banala intr-una ce atrage toate privirile.

Daca esti pasionata de manichiura si obisnuiesti sa testezi acasa fel si fel de modele atunci poate ar trebui sa te gandesti serios sa faci o meserie din aceasta pasiune. In special daca intr-adevar ai o inclinatie spre acest domeniu, de ce sa nu incerci?

In momentul in care practici o anumita meserie, aspectul cel mai important este sa o faci cu placere. Pentru ca nimic nu te motiveaza mai mult decat o pasiune – chiar mai mult decat aspectul financiar.

Dar hai sa vedem de ce ai nevoie pentru a incepe sa lucrezi in acest domeniu…

Nolia Academy – locul unde visul tau prinde contur

Cu toate ca poate te pricepi deja sa aplici manichiura cu gel dupa ce ai vizualizat tutoriale din mediul online, ai nevoie totusi de un curs cu ajutorul caruia sa intelegi anumite tehnci, sa deprinzi cateva tips-uri si trick-uri de realizare mai usoara si mai rapida a manichiurii. In plus, ai nevoie si de o diploma recunoscuta de Ministerul Muncii pentru a putea profesa in acest domeniu.

In acest sens, iti poti indrepta atentia catre Nolia Academy. Vorbim de locul unde poti efectua cursuri de incepatoare in ale manichiurii, dar si de perfectionare in anumite tehnici. Te asteapta o echipa de traineri si specialisti care isi pun la bataie toate cunostintele si experienta in domeniu pentru a te putea ajuta sa pornesti pe drumul pe care ti l-ai propus.

Nolia Academy te intampina cu seminarii, cursuri, workshop-uri, tutoriale video si fotografii de prezentare a diverselor tehnici de realizare a manichiurii cu gel.

Nolia Shop – universul produselor de calitate pentru unghii

Dupa ce urmezi unul din cursurile Nolia Academy, ai nevoie de produse unghii. Le regasesti in cadrul magazinului online Nolia Shop. Accesand site-ul oficial al magazinului, vei descoperi diverse categorii de produse de care cu siguranta vei avea nevoie. Mentionez aici: geluri UV, baze si topuri, lichide, oje semipermanente – Gellack, diverse produse pentru nail art, accesorii si consumabile, echipamente profesionale si instrumente, precum si kit-uri special concepute de Nolia pentru a putea realiza o manichiura cu gel.

Avantajul produselor pe care le regasesti la Nolia este faptul ca sunt de calitate. Rezista in timp si toate sunt testate de catre echipa inainte de a fi puse la dispozitia clientilor. Acestea sunt testate din toate punctele de vedere pentru a avea siguranta ca nu apar schimbari de niciun fel la manichiurile realizate. Descopera intreaga colectie de produse oferite de Nolia Shop, accesand site-ul magazinului

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...