Pufinas iti da solutii pentru camera copilului – idei de amenajare

Atunci cand te gandesti la camera copilului te duci cu gandul la universul copilariei, la culori pastel si o atmosfera de basm. In realitate, jucariile sunt peste tot, piesele de mobilier in formula completa iti aglomereaza spatiul.

Pentru ca nevoia in camera copilului este de a imbina pefect estetica cu stilul functional al pieselor de mobilier si de decor, inspira-te de la Pufinas pentru a alege elementele de mobilier ce compun aceasta camera.

Patutul, prefera-l cu spatii de depozitare

Fie ca vorbim despre cele care se transforma, utile nu doar in etapa de bebelus, fie ca vorbim despre clasicul patut din lemn, prefera ca acesta sa aiba si spatii de depozitare. In primele luni de viata absolut necesare la indemana sunt produsele de ingrijire, igiena si hainutele, iar acestea pot fi tinute langa patut. Totodata patuturile pliabile, cu suport pentru a infasa bebelusul ne pot scuti de nevoia de a mobila camera si cu masa de infasat separata.

La Pufinas.ro regasim patuturi pentru copii ieftine in variante dintre cele mai diverse: cu sistem de leganat inclus, pliabile, transformabile de asemenea.

Mobila in set

Intreaga camera capata un alt aer si are un aspect mai placut cand piesele de mobilier nu sunt alese individual, ci in set. De preferat ca un dulap si comoda, poate chiar si patutul sa faca parte din acelasi set, cu design similar. Regasesti la Pufinas si astfel de optiuni, daca esti la inceputul amenajarii camerei de bebelus.

Nu uita de un fotoliu confortabil de care te vei bucura in momentele in care iti vei tine bebelusul in brate sau cand vei alapta. Iar atunci cand trebuie sa alegi covorul din camera nu uita sa cercetezi mai mult categoria de covorase de joaca de la Pufinas. Este o super idee pentru bebelusii de pana in 6 luni. Ii tine ocupati pentru o vreme.

Opteaza pentru taburete cu spatiu de depozitare sau cosuri de depozitare. Acestea sunt utile oricand – separi jucariile in functie de etapele de dezvoltare ale celui mic, in functie de varsta, sezon etc. si atunci ai nevoie de solutii utile de acest gen.

Comanda de la Pufinas ce ai nevoie

Este cu atat mai usor sa te bazezi pe comenzile online si sa nu pierzi timp prin magazine. Descopera la pufinas.ro scaune auto, jucarii, piese de mobilier, leagane si balansoare, printre altele. Obiectele de decor, joaca si mobilier bine alese te vor ajuta sa optimizezi spatiul si sa creezi o camera a bebelusului asa cum ai visat.

 

One Comment

  1. Informații utile și produse bune, pentru amenajarea camerei unui copil ! Nu știam de acest site .

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...