Ce usa alegi pentru decorul interior al casei tale – Special Doors te inspira

 

In spatele usilor inchise…sta un proprietar cu batai de cap despre ce usa se potriveste sau nu mai bine in decorul casei sale. Usile nu sunt doar delimitarea dintr-o incapere in alta, ci si elementul ce completeaza design-ul interior. De multa vreme am pus tot mai mult accent pe importanta estetica a usilor. Pretentiile sunt destul de mari, astfel ca cel mai probabil cei aprecia Special Doors pentru optiunile cu care te inspira. 

Lemn sau sticla?

Desi primul gand despre usile de interior se refera la cele clasice, din lemn, eventual cu ceva insertii de sticla, moda moderna ofera altfel de optiuni. Vei gasi la specialdoors.ro spre exemplu modele de usi de interior si din lemn, dar si din sticla. Adica cele cu sticla printata, complet. Sunt wow fara doar si poate, dat fiind ca te surprind cu peisaje – flori, orase sau modele abstracte, insa numai simple nu. 

Usile din sticla au marele avantaj de a fi realizate prin tehnica speciala de calire. Printul acela ce acopera toata usa are la randul sau si rol practic; in cazul in care s-ar sparge, nu se imprastie cioburi marunte, asa cum se intampla in cazul sticlei clasice. Iar imaginea in sine, usa in sine, devine mai degraba un portal catre o lume fantastica. 

Nici cele din lemn nu sunt de neglijat. Au o eleganta clasica si se potrivesc in orice decor, fie ca vorbim de case modern amenajate sau cele cu tendinte de stil industrial, scandinav de ce nu. In varianta lor ideala si practica, usile din lemn ar fi bine sa aiba si o insertie de sticla, chiar daca aceasta nu va fi simpla, ci mata sau texturata. Acest truc ofera spatiului mai multa luminozitate, creeaza impresia de spatiu mai mare. 

Servicii complete de la Special Doors

Pentru cei interesati de usi de calitate, de import de la mari producatori ai nisei, un magazin online si offline de usi si parchet este Special Doors. Regasim usi in culori variate, ce includ tot setul de accesorii pentru montaj, serviciu profesional oferit pentru toate produsele comercializate. Parchetul este adesea schimbat odata cu usile, dat fiind ca se impune o armonie de mix intre culori si pentru ca montajul ambelor produse implica modificari la pardoseala. 

Varietatea de optiuni iti va permite sa alegi si in functie de bugetul disponibil. Verifica preturile si inspira-te din selectia de produse de la Special Doors, din pagina oficiala cu acelasi nume. 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...