Poarta masca de protectie! Gasesti oferte la Coneltex

Nu am depasit inca perioada in care masca de protectie sa fie inutila. Mai cu seama pentru ca suntem in prag de toamna si pentru ca incepe perioada virozelor mai ales, masca de protectie devine acel accesoriu nelipsit. Fata de perioada in care mastile de protectie erau cu greu de gasit si cam scumpe, acum avem producatori autohtoni care sporesc stocul de masti disponibile pe piata din tara.

Un astfel de producator este chiar Coneltex. Recunoscut mai ales pentru gama de textile, Coneltex si-a extins gama de produse cu mastile medicale. Acestea sunt de unica folosinta, avizate de Ministerul Sanatatii si respecta standardele impuse. Sunt albe, in set de 50 de bucati si pot fi comandate online.

Poarta masca! De ce? Pentru ca trebuie sa te protejezi!

O masca de protectie este necesara pentru protectia ta si a celor dragi tie. Porti masca pentru ca este minimul de masura luata. Studiile arata ca cei care poarta masca au mai putine sanse sa imprastie mici particule atunci cand stranuta. Asadar, daca esti purtator de virus, purtand masca vei limita raspandirea acestuia.

Masca este obligatorie in spatii inchise, conform legii in vigoare. Asadar, fie ca vorbim de rutina zilnica, de a merge la magazin, la serviciu, utilizand mijloacele de transport in comun, fie ca vorbim despre cei care lucreaza in diverse domenii unde au contact cu publicul, purtatul mastii este absolut necesar.

Nu ai nevoie de stoc, ci poti cumpara oricand ai nevoie, de la Coneltex

Asta pentru ca cei de la Coneltex produc in serie si au stoc suficient pentru toata lumea. Productia este una locala, in fabrica din Suceava. Pentru cei de aici comanda va ajunge la destinatar foarte repede. Pentru toti cei din tara comenzile vor fi onorate in scurt timp, prin servicii de curierat.

Mastile sunt de calitate, ba chiar mai groase decat cele cu care ne-am obisnuit, made in China. Au un filtru eficient, sunt de clasa I M100 si dispun, asa cum in mod clasic sunt mastile medicale, de elastic. Au 3 pliuri si acopera foarte bine gura si nasul. Ajustate la elastic, pot fi utile si in cazul copiilor la nevoie.

O astfel de perioada a fortat pe multi sa se reprofileze sau sa isi extinda activitatea. Acelasi lucru se poate spune despre Coneltex, devenit acum printre putinii producatori de masti. Descopera oferta online!

One Comment

  1. Chiar azi mi-am primit comanda de măști de la Emag prin curier ,mi-am luat 2 pachete de câte 50 bucăți ptr.că începem școala ,grădinița și ne trebuie pe fiecare zi .Le-am luat și la un preț foarte bun !

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...