Sterilizatoarele UV pentru apa – pentru ca meriti sa bei doar apa de calitate!

shop einstal

Bacterii, fungi si alge daunatoare – cam acestea sunt organismele cu care poti intra usor in contact daca alegi sa bei apa de la robinet. Nu stiu daca stiai sau nu, insa fie ca vorbim de apa captata din subteran sau cea adusa dintr-o retea publica, fara un sistem de purificare sau filtrare atasat, risti sa te imbolnavesti fara sa stii.

Tot mai la moda, daca pot spune asa, in ultima vreme sunt metodele moderne de sterilizare a apei. O recomandare in acest sens este sterilizarea cu ajutorul lampilor UV. In cele ce urmeaza iti voi oferi mai multe detalii cu privire la aceasta metoda de sterilizare.

Informatii cheie despre sterilizatoarele UV pentru apa

Despre razele ultraviolete stim cu totii ca alcatuiesc spectrul electromagnetic, alaturi de razele gamma, X, razele infrarosii, radiatiile cu lungime de unda mare, dar si lumina vizibila. Dupa multe studii si cercetari, expertii in domeniu au descoperit ca razele ultraviolete pot distruge bacteriile si virusurile.

Avand in vedere cum se desfasoara lucrurile in ultimul timp, de cand cu virusul COVID-19, lumea este intr-o continua cautare de solutii pentru purificarea aerului, aparate pentru dezinfectarea obiectelor, dar si sterilizatoare pentru apa. Iata ca cei de la Shop Einstal ne pun la dispozitie in cadrul site-ului oficial sterilizatoare UV pentru apa.

De ce sa alegi un sterilizator UV pentru apa? In primul rand, un sterilizator UV pentru apa face toata treaba de unul singur. Mai exact, nu trebuie sa mai intervii tu cu diferite solutii chimice pentru a fi sigur/a ca apa e purificata in proportie de 100%. In plus, daca alegi un sterilizator UV pentru apa, precum cele disponibile pe shop-einstal.ro, esti sigur/a ca nu te vei confrunta cu reziduuri sau tipuri secundare de poluare.

Tipuri de sterilizatoare UV pentru apa

Sterilizatoarele UV se diferentiaza in functie de puterea de care dispun. Inainte de a face o astfel de achizitie, fii sigur/a ca stii exact pentru ce o faci. Totul trebuie ales in functie de: nevoile tale, implicit nevoile familiei tale, dar si locul in care il vei folosi.

Astfel, iata deci la ce e bun fiecare sterilizator UV pentru apa in functie de putere:

Lampi UV de 6 W: acestea sunt perfecte pentru acvarii. Bineintele, pot fi atasate si sistemelor de osmoza;

Lampi UV de 25 W: pentru a functiona la parametri maximi iti este recomandat sa le montezi direct pe teava de apa rece;

Lampi UV de 55 W: sistemele casnice vor fi incantate daca alegi un astfel de sterilizator. Ele sunt perfecte pentru sterilizarea acestor sisteme;

Lampi UV de 210-630 W: deja vorbim de sterilizatoare extrem de puternice, folosite in cele mai multe dintre cazuri in sistemele industriale, dar si pentru sterilizarea apelor din piscine.

Gasesti la Shop Einstal sterilizator UV pentru apa de 30 W, dar si statie de dezinfectie UV de 1×40 W. Daca nu stii cum trebuie folosite sau montate, nu ezita sa iei legatura cu expertii in domeniu. Mai multe detalii pe shop-einstal.ro.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...