Ai nevoie de o piesa auto de calitate? Alege ComNico!

Daca esti proprietarul unei masini, atunci cu siguranta stii ca in mod periodic trebuie sa schimbi anumite piese care se uzeaza mai repede decat altele. Si acest lucru nu se intampla din cauza ca nu ar fi de calitate, ci pentru simplul fapt ca sunt rulate mai mult, din cauza conditiilor in care se afla strazile pe care circula masina sau din cauza unui stil agresiv de a conduce.

Piese auto noi sau second hand?

Una dintre dilemele cu care se confrunta proprietarii de masini atunci cand trebuie sa schimbe o piesa auto este daca o vor achizitiona dintr-un parc de dezmembrari auto, la mana a doua sau daca mai degraba vor opta pentru o piesa noua, achizitionata dintr-un magazin de profil. Tu ce alegi de obicei?

Avantaje si dezavantaje sunt de ambele parti, insa pune foarte bine in balanta fiecare aspect si cu siguranta vei ajunge la concluzia ca un produs folosit nu va avea aceeasi rezistenta pe care o are un produs nou si nici acelasi aspect. Nu te ghida numai dupa un pret mai mic! De fiecare data pretul vine la pachet cu o calitate mai inalta sau mai indoielnica.

Mai importanta pentru tine ar trebui sa fie siguranta din timplul deplasarii, pana la urma este in joc sanatatea ta si a familiei tale. Piesele auto la mana a doua pot ceda oricand, nemaiavand aceeasi durata de viata precum unele noi. Nu te-ai gandit niciodata de ce garantia ce ti se ofera pentru acestea este de 1 si pana la 3 luni? In schimb, piesele auto noi beneficiaza de o garantie de 2 ani.

ComNico – magazinul online cu piese auto noi

Daca deja ai hotarat faptul ca o piesa auto noua este mai calitativa decat una second hand, atunci vin si cu o recomandare in acest sens. Iti sugerez sa arunci o privire la piesele disponibile La ComNico. Acesta este un magazin piese auto online in cadrul caruia regasesti absolut tot ce ai nevoie pentru masina ta.

Gama de piese auto este extrem de diversificata, acoperind un numar mare de marci de autoturisme precum: Dacia, Opel, Ford, Skoda, BMW, Toyota, Seat, Volvo, Kia, Mercedes-Benz, Citroen si multe altele.

Ce avantaje ai daca optezi pentru ComNico? Ei bine, in primul rand te bucuri de piese auto noi, de calitate, cu o mare rezistenta in timp. Beneficiezi de o garantie de 24 de luni pentru fiecare piesa auto achizitionata. In plus, preturile acestora sunt accesibile, iar in mod periodic ai parte si de reduceri substantiale pentru unele piese auto.

Este extrem de simplu sa gasesti exact piesele auto ce se potrivesc pentru masina ta! Filtrul de cautare din interfata site-ului oficial este usor de utilizat si iti va reda exact rezultatele potrivite dupa ce selectezi datele ce tin de masina ta.

Acceseaza site-ul comnico.ro si bucura-te de toate avantajele achizitionarii unor piese auto noi de la un magazin de incredere!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...