Angajatorii responsabili aleg echipamente de protectie de la Tresa

Muncesti, muncesti, dar te-ai gandit vreodata daca iti sunt asigurate toate conditiile astfel incat activitatea pe care o desfasori zilnic sa nu iti afecteze sanatatea organismului sau chiar cea psihica?

In momentul in care lucrezi, fie in sectorul public fie in cel privat, ai senzatia ca tie nu ti se poate intampla nimic, ca esti extrem de atent in cadrul fiecarei sarcini pe care o ai de indeplinit, ca esti un adevarat profesionist. Insa niciodata nu stii ce iti rezerva viitorul, asadar utilizarea unui echipament de protectie adecvat este strict necesara. 

Legea in vigoare prevede faptul ca angajatorul este cel in datoria caruia cade asigurarea echipamentului de protectie pentru angajatii societatii pe care o conduce, asadar tu nu trebuie decat sa il ai la dispozitie si sa il utilizezi. Stiai ca amenzile in cazul neasigurarii echipamentului sunt destul de usturatoare? Tocmai pentru ca, in functie de domeniul de activitate in care activezi, exista o multime de factori externi ce iti pot pune in pericol sanatatea si integritatea. Si atunci de ce sa risti? Daca ai la dispozitie toate cele necesare, foloseste-le!

Tresa – pentru angajatorii carora le pasa! 

Avand in vedere toate cele descrise mai sus, angajatorii au un dublu interes in a le asigura angajatilor sai un echipament de protectie de calitate.

In primul rand, se gandesc la sanatatea celor pe care ii au in subordine. Acesta ar trebui sa fie motivul primordial. Insa, daca nu e acesta, ar trebui sa se gandeasca la amenzile ce pot fi aplicate societatii in cazul in care nu sunt in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Tresa este magazinul online din cadrul caruia angajatorii pot procura toate cele necesare pentru a asigura protectia angajatilor lor in timpul muncii. Asadar, angajatorii ce doresc sa achizitioneze imbracaminte de protectie de la Tresa pot opta pentru jachete, pantaloni si salopete, costume, combinezoane, veste, tricouri si bluze, camasi, halate, sorturi, impermeabile, articole pentru vizibilitate inalta, fesuri, capisoane si sepci. Toate sunt de calitate remarcabila, provenind de la marci recunoscute la nivel international pe aceasta nisa precum Cerva, DuPont, OS, Fridrich & Fridrich si multe altele.

Cei interesati regasesc in cadrul magazinului Tresa si fel si fel de accesorii de protectie auditiva, respiratorie, protectia ochilor si lista poate continua in acest sens.

Fiecare domeniu de activitate sau fiecare activitate in parte are anumite piese de imbracaminte de protectie si anumite accesorii specifice, asadar angajatorii sunt in masura sa afle care sunt acestea si sa iti asigure toate cele necesare.

Descopera intregul catalog de produse disponibile in cadrul magazinului Tresa, accesand site-ul oficial tresa.ro.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...