Ce purtam toamna aceasta? Genti de umar sau tip postas? Zevo vine cu idei…

Piata in materie de genti a ajuns sa fie in ziua de azi destul de diversificata, existand o multime de modele care mai de care mai practice si mai deosebite. Pentru ca fiecare femeie are propria sa personalitate, la fel si modelele de genti sunt create astfel incat sa satisfaca toate preferintele si necesitatile acestora.

Dupa cum spuneam anterior, pe piata exista o mare diversitate de modele de genti. Si aici amintim de gentile de umar, de mana, gentile tip postas, gentile tip shopper bag, cele de plaja, borsetele, rucsacurile si lista poate continua in acest sens. 

Fiecare tip de geanta este specifica unui anumit stil vestimentar, unor anumite locuri sau evenimente unde poate fi purtata. Ideea este ca femeile sa stie in ce situatie si la cel fel de vestimentatie poate purta fiecare geanta.

A venit toamna! Ce genti purtam?

Nimeni nu poate spune ca se poarta doar un anumit tip de geanta intr-un sezon. De obicei, marile case de moda sunt cele ce dau startul fiecarui trend si propun mai multe modele de genti pe care le putem purta.

Avantajul bineinteles este de partea gentilor clasice, care nu se demodeaza niciodata si pe care le putem purta ani la rand daca le pastram corespunzator.

Pentru a fi sigure ca suntem in ton cu ultimele tendinte, nu e musai sa ne raportam la modelele ce se poarta, este mult mai simplu sa ne incadram in gama culorilor in tendinte. 

Asadar, in aceasta toamna trebuie sa avem o geanta albastra. Motivul este simplu – albastrul clasic este culoarea anului 2020. Nu trebuie sa ne lipseasca nici o geanta galbena, in special daca suntem adeptele tinutelor indraznete, cool si tineresti. Rosul este o alta culoare dedicata femeilor moderne, ce se asorteaza de minune cu paleta de culori pe care toamna ne-o ofera. Sau, daca suntem adepte ale stilului clasic, simplu, putem oricand sa asortam tinutelor noastre o geanta de culoare maro ciocolatiu. 

Geanta de umar si cea tip postas – la mare cautare in aceasta toamna

Un foarte mare avant au luat in ultimii ani gentile tip postas. De ce le preferam? Pentru ca sunt extrem de practice in primul rand. Le regasim intr-o varietate de dimensiuni, forme si culori, ceea ce face sa le putem asorta atat la tinute casual, cat si sport sau chiar office. Sunt gentile ce ne permit sa avem mainile libere pentru a avea libertate de miscare in orice situatie.

Sunt multe femei care au ramas totusi adeptele stilului clasic si prefera mai degraba o geanta de umar. Este vorba si de obisnuinta, insa o geanta purtata pe umar da femeilor un plus de feminitate si le individualizeaza de barbati, cei care au inceput acum sa poarte tot mai mult genti tip postas. Dezavantajul acestor genti, daca putem spune asa, este faptul ca distribuie toata greutatea lor doar intr-o parte a corpului si de multe ori mai trebuie tinute cu mana, asadar nu avem libertate totala de miscare.

Zevo propune genti pentru toamna aceasta

Unul dintre magazinele autohtone de top in materie de genti este Zevo. In cadrul acestuia regasim o serie de articole atat clasice, cat si mai indraznete, perfecte pentru a se asorta oricarei femei. Gentile Zevo sunt in primul rand atemporale, putand fi purtate o mare perioada de timp.

Indiferent de stilul sau personal, orice femeie isi poate gasi geanta ideala la Zevo. Avantajele pe care acest magazin le are sunt multe. Vorbim in primul rand de diversitate la nivel de modele, forme, culori. Apoi vorbim de materialele din care sunt confectionate – o piele naturala de calitate inalta.

Daca mai punem la socoteala si faptul ca toate culorile ce se poarta in aceasta toamna le regasim in colectia Zevo, avem toate motivele sa accesam site-ul zevo.ro si sa descoperim toate ofertele disponibile!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...