Sa ne protejam eficient cu mastile faciale medicale de la Coneltex!

Desi am tot sperat ca vom scapa repede de aceasta pandemie instalata la nivel mondial, se pare ca nu se va intampla asta prea curand. Cazurile de persoane infectate cu virusul corona se inmultesc pe zi ce trece.

Motivul principal este faptul ca nu ne protejam eficient impotriva lui. In loc sa tinem cont de recomandarile specialistilor si ale celor aflati la conducerea tarii, tindem sa tratam superficial intreaga situatie, jucandu-ne cu sanatatea noastra si a celor din jur.

Stim foarte bine care sunt produsele cu ajutorul carora ne putem proteja: masca faciala, dezinfectantul si, bineinteles, apa si sapunul. Le folosim pe toate, insa chiar sunt de calitate, chiar ofera o protectie eficienta?

Vorbim in continuare despre una dintre metodele de protectie care a devenit obligatorie in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun: masca faciala.

Cum ne protejeaza masca impotriva virusului?

Masca este principalul produs ce ne poate proteja in acest sens. Stim cu totii ca, in momentul in care s-a declansat pandemia in tara noastra, intr-un timp foarte scurt stocurile de masti de protectie existente in farmacii si in magazinele de profil s-au epuizat.

Ulterior, am inceput sa le importam din China, acestea avand o calitate indoielnica si care nu ne oferea protectia de care aveam nevoie. Incet incet, am inceput sa ne redresam in acest sens si sa producem propriile noastre masti de protectie, majoritatea din bumbac si fara filtrul absolut necesar.

Masca are rolul de a-i proteja pe cei sanatosi, astfel incat sa nu ia contact cu virusul. De cealalta parte, in cazul celor ce sunt purtatori ai virusului, impiedica raspandirea acestuia.

Insa, daca materialul din care este confectionata masca nu este unul de calitate, purtarea acesteia este aproape in zadar.

Coneltex – producator de baza al mastilor de protectie eficiente

Piata din Romania avea nevoie de un producator care sa creeze masti ce ofera o protectie eficienta impotriva acestui virus nemilos.

Cererea mare de pe piata a facut ca echipa Coneltex – producator de top in industria textila din Romania – sa inceapa sa creeze masti faciale de protectie de calitate superioara.

Vorbim in primul rand de un material extrem de dens, ce nu permite virusului sa treaca prin el. Vorbim de asemenea de filtrul de protectie aferent ce ofera un plus de siguranta celor ce poarta aceasta masca.

Putem achizitiona aceste masti direct de pe site-ul oficial al magazinului – coneltex.ro – la set de 50 de bucati cu un pret mai mult decat rezonabil, in raport cu calitatea pe care le au acestea.

 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...