Dermacare – Biorga, din dragoste pentru pielea ta…

dermacare

A trecut cam o lună de zile de când am început să testez o nouă gamă de produse, Biorga de pe Dermacare. Înființată în anul 2010, Dermacare ocupă în prezent un loc important pe piața importatorilor și distribuitorilor de produse dermato-cosmetice, cosmetice, suplimente alimentare și dispozitive medicale. Îngrijirea tenului trebuie să fie prioritară în orice anotimp și de fiecare dată când am nevoie de un produs nou, mă gândesc în primul rând la necesitățile reale ale tenului.

Tips: Dieta, odihna și hidratarea sunt esențiale pentru o piele sănătoasă. 

Consumă zilnic fructe și legume, bea 2 litri de apă pe zi, respectă rutina de îngrijire a pielii și rezultatele nu vor întârzia să apară. Ceea ce tocmai v-am recomandat trebuie să fie literă de lege! Degeaba folosim creme scumpe dacă alimentația nostră lasă de dorit… ceea ce consumăm se vede imediat pe pielea noastră. Vă spuneam că am descoperit câteva produse Biorga de la Dermacare… im so lucky pot să spun! Tenul meu are un început de cuperoză și de foarte mult timp caut ceva care să estompeze roșeața.

dermacare

Așa că am hotărât să testez Biorga Apaisac Cremă anti-roșeață pentru piele cuperozică și sensibilă. Aceasta a fost creată special pentru persoanele care suferă de rozacee/cuperoză, dar și pentru cele cu ten sensibil. Este o emulsie trifazică apă/ulei/apă, fără parfum, fără parabeni și fără fenoxietanol.

Acțiune :
• Diminuează microcirculația și consolidează peretele capilar
• Calmează senzația de căldură și roșeață
• Hidratează perfect
• Formează un film non-ocluziv la suprafața pielii, limitează pierderile de apă și menține un nivel optim de hidratare pe parcursul zilei

Am adorat textura acestei creme, este foarte ușoară și se absoarbe foarte repede în piele. După folosire tenul arată mai luminos, mai hidratat și după 4 utilizări consecutive se observă o ușoară diminiare a capilarelor, acestea fiind mai puțin vizibile.

dermacare

Skin care is like dieting. You have to invest time and effort. There is no instant miracle cure.

Al doilea produs testat este Biorga Apaisac Gel Micelar Demachiant. Acesta este un produs demachiant pentru față și zona ochilor, cu textură de gel care reduce iritațiile provocate prin frecare. Gelul micelar demachiant este ideal pentru persoanele care suferă de rozacee/cuperoză, dar și pentru cele cu ten sensibil. Perfect pentru mine, tenul meu este mult mai pregătit și perfect curățat înainte să folosesc crema anti- roșeață.

În compoziția acestuia găsim:

-Tensioactivi ce permit apei și uleiului să se omogenizeze
– Microsfere invizibile cu polul hidrofil spre exterior și capătul spre interior. Micelele au 2 poli, unul hidrofil solubil în apă, și unul lipofil, ce încorporează grăsimea și impuritățile, lăsând pielea feței moale și curată.

Biorga Apaisac Gel Micelar este un produs ideal pentru față și pentru zona ochilor, fiind conceput special pentru a îndepărta impuritățile și machiajul, inclusiv pe cel waterproof. Îl recomand să îl încercați mai ales dacă aveți ten sensibil sau ca mine cu un început de cuperoză.

Ultimul produs testat, Șamponul Cystiphane Împotriva Căderii Părului. Acest șampon a fost creat special de laboratoarele BIORGA pentru a încetini ritmul căderii părului și pentru a proteja fibra capilară. Șamponul Cystiphane Împotriva Căderii Părului este recomandat atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Acesta conține:

• Pirition Zinc, ingredient care încetinește căderea părului și ajută la creșterea densității acestuia
• Cisteină și Vitamina B6, care protejează bulbul pilos contra agresiunilor exterioare
• Acid Hialuronic, un ingredient care previne uscarea excesivă a scalpului și apariția iritațiilor.

Șamponul Cystiphane are o acțiune globală și luptă eficient împotriva căderii părului, datorită formulei sale inovatoare. Folosind acest produs, părul va deveni mai puțin casant, studiile arătând o crește a densității acestuia pentru 80,9% dintre utilizatori.

BENEFICII

Încetinește ritmul căderii părului
Protejează fibra capilară
Spală cu blândețe fără să usuce și respectă echilibrul scalpului
Hipoalergenic

Aveam câteva rețineri în ceea ce privește acest șampon, pentru că în momentul când mă spălam cu el aveam senzația că după uscarea părului acesta va arăta aiurea și că sub nicio formă nu mă voi putea pieptăna. Știți ce minunat este? După o lună de zile de folosire am observat că părul nu mai cade așa mult.Nu necesită folosirea unui balsam, iar părul arată super hidratat și luminos.

Aceste trei produse Biorga de la Dermacare le recomand cu drag. Le-am folosit, le voi folosi în continuare și abia aștept să îmi spuneți dacă le-ați încercat și voi… apropo, voi ce produse de la Biorga îmi recomandați să încerc?

2 Comments

  1. Nu am încercat nici un produs din acestea ,dar șamponul m-ar cam tenta să-l încerc ,pare bun din ceea ce ai zis despre el .

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...