Notino – Ce produse nu trebuie să îți lipsească din trusa ta de machiaj

Când vine vorba de un simplu machiaj de zi, pentru multe dintre noi acest lucru poate fi destul de complicat. Dacă nu cunoști pașii corecți pentru un make-up simplu dar reușit, află în următoarele rânduri ceea ce trebuie să faci. Ca ultim sfat, întotdeauna folosește produse de calitate!

Pasul nr 1 – Baza de machiaj

Regula principală: nu aplica niciodată fondul de ten fără o baza de machiaj. Baza de machiaj hidrateaza și îți pregătește tenul pentru următoarele produsele ce urmeaza a fi aplicate. O baza de machiaj bună atenuează cu succes  aspectul inestetic al porilor și al ridurilor fine, facilitand aplicarea fondului de ten.

Ca recomandare, puteți folosi Makeup Revolution Pro Prime de pe Notino! Baza de machiaj Makeup Revolution Pro Prime netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.

Beneficii:

  • pregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de ten
  • Iluminează
  • mărește rezistența fondului de ten

Pasul nr 2 – Aplicare fond de ten

Fondul de ten nu trebuie să lipsească din trusa de machiaj al unei femei. Deosebit de important este să cunoști textura și culoarea de care ai nevoie și să testezi nuanța pe gat nu pe mână, la lumina zilei.

Pasul nr 3 – Aplicare corector

Ai cearcane și imperfecțiuni? Mulțumim celui care a inventat corectorul! Acesta acoperă pefect  zonele roșii, cearcănele și alte imperfecșiuni ale fetei și oferă bineînțeles, baza fardului de pleoape. Cu ajutorul unui corector de calitate vei obține un aspect fresh, mult mai luminos si mult mai tânăr.

Pasul nr 4 – Aplicarea pudrei și contouring

Un machiaj, fie că este de zi sau de seară… are nevoie neapărat de o pudră de calitate. Aceasta oferă rezistență fondului de ten și uniformizează nuanța tenului. Iar pentru un aspect catifelat și natural, contouringul este deasemenea important. Fardul de obraz și un iluminator de calitate fac parte din contouring, așa că nu te sfii să le folosești.

Ca recomandare, pe Notino găsiți un iluminator pentru față și zona ochilor: Shiseido Aura Dew Face, Eyes, Lips. Acesta este inspirat de luminile strălucitoare ale orașului Tokyo. Conferă o luminozitate impresionantă și rezistă fără modificări timp de 12 ore.

Caracteristici:

  • iluminează tenul imediat, fără a-l încărca
  • aderă perfect la piele și se adaptează tonului acesteia
  • nu creează pe piele nici depuneri, nici o peliculă inestetică
  • utilizare versatilă pe față, pe ochi și pe buze
  • textură lejeră, care permite tenului să respire

Pasul nr 5 – Conturare sprâncene și aplicare fard de ochi

Sprâncenele bine definite și conturate îți schimbă întreaga fizionomie a feței, așa că niciodată să nu îți lipsească din trusa de makeup un creion special sau mascara pentru definirea sprâncenelor. Pentru un machiaj lejer, un fard de pleoape în culori mate sau sidefate vor întregi tot ce ai făcut până acum.

Ca recomandare, eu mi-am ales de pe Notino o paletă de farduri Essence The Rose Edition. Culorile sunt tare drăguțe și rezistă foarte mult timp fără să se adune în pliurile ochilor.

Caracteristici:

  • creează un fond de ten natural al ochilor
  • ușor de estompat
  • pigmentare intensă
  • nuanțele sunt ușor de combinat
  • textură mată

Pasul nr 6 – Aplicare mascara și ruj de buze

Un machiaj complet nu există fără mascara! Deci nu uitați să aplicați unul sau două straturi cu atenție. La final, oferă buzelor tale un plus de strălucire cu aplicarea unui ruj cremos sau mat.

Acum ești pregătită! Nu uita, alege întotdeauna produse de calitate… iar pe Notino le găsești pe toate!

One Comment

  1. Super fain ! Mulțumim pentru informații ,peste unele chiar săream .

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...