NOU ÎN CONSTANȚA – KYS BEAUTY&TAN, SERVICII DE REMODELARE CORPORALĂ…

KYS Beauty&Tan revine zilnic cu noi servicii de remodelare corporală pentru doamnele și domnișoarele din Constanța. Îi vizitez de câteva săptămâni și chiar îmi place cum este totul compartimentat, ai parte de intimitate și ce este mai important este că mereu ți se explică fiecare procedeu în parte. Și totul… cu zâmbetul pe buze!

Astăzi vă prezint alte două proceduri ce te ajută în remodelarea corporală. Înainte de asta, țineți cont că trebuie să țineți cont de alimentația voastră, să vă hidratați corespunzător și bineînțeles, să faceți mișcare zilnic cel puțin 30 de minute.

Criopoliza: o minune în încercarea de a atinge idealurile de frumusețe mult dorite. este o procedura non-chirurgicala de slabire localizata si reconturare a corpului, cu rezultate in timp record. Criolipoliza se adresează oricărei zone acoperită de țesut adipos: zona subtoracală, abdomen superior/ inferior, flancuri (șolduri), coapse intern / extern, zona subfesieră, genunchi sau gambe.

Criolipoliza nu necesită incizii sau anestezie. Ocazional și bineînțeles depinde de organism, efectul maxim  poate fi o usoară roșeată a pielii, cateva ore dupa interventie. Foarte rar, pot apărea mici echimoze ce persistă doar câteva zile. Se recomanda evitarea aducerii unui aport de caldura localizat in primele 24 ore (sauna, plaja sau solar).

În timpul procedurii, zona care trebuie tratată va fi acoperită cu o membrană de protecție ce contine un gel anti-freezing, pentru a proteja pielea. Aplicatorul cu vacuum încorporat este plasat pe zonele cu depuneri de țesut gras. În primele zece minute, temperatura va fi scazută treptat până când se va ajunge la o temperatură de aproximativ -7 sau -8 grade Celsius, astfel înghețând lent celulele de grăsime.

 

CONTRAINDICATII CRIOLIPOLIZĂ

– sarcină,
– perioada de alăptare,
– cancer, inflamații acute,
– probleme renale, ale ficatului sau inimii
– HTA
– Ulcer gastric sau duodenal
– persoane cu pacemaker,
– diabet,
– epilepsie,
– eczeme, boli ale pielii în zona de tratament,
– implanturi de metal și plastic
– minim 3 luni de la o intervenție chirurgicală
Al doilea serviciu de remodelare corporală în salonul KYS Beauty&Tan este cavitația corporală. La momentul actual cavitatia reprezintă cea mai eficientă metoda de combatere a celulitei. În plus, cavitatia nu doare si nu necesită timp de recuperare.
Avantajul acestui procedeu? Este complet non-invaziv și nedureros. Depunerile inestetice pot fi acum îndepartate cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete de joasa frecventa (20 KHz). Ultrasunetele pătrund în stratul adipos și „sparg” celulele grase. Aceste celule grase distruse, sunt preluate de circuitul limfatic și eliminate, ca orice alt reziduu nedorit de corpul nostru. O sedință de tratament are o durată cuprinsă între 30 si 50 de minute, în funcție de zonă.
BENEFICII:
– stimularea circulației venoase și limfatice
– eliminarea celulitei
– prevenirea varicelor
– prevenirea tromboflebitei
eliminarea edemelor posttraumatice
– eliminarea edemelor postoperatorii
– îndepărtarea spasmelor și a durerilor musculare
Tips: După fiecare procedură de cavitație corporală este recomandat să faceți 40 de minute de presoterapie. Dacă sunteți curioase și aveți nevoie de o nouă siluetă… KYS Beauty&Tan vă așteaptă cu multe oferte în această perioadă! Urmăriți pagina lor de facebook pentru a afla din timp reducerile și ofertele de nerefuzat.

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...