Sosetaria – Un alt mod de a fi cool și senzuală

sosetaria

Sosetaria a devenit raiul cu de toate atunci când ești în căutare de ciorapi cu model de exemplu, șosete de bumbac, sau talpici. Poți fi cool și senzuală purtând fundițe sau buline? Cu siguranță că DA! Când vine vorba de ciorapi de damă, clasic nu înseamnă întotdeauna demodat sau lipsit de stil. Știu că probabil te gândești la modelele plictisitoare pe care le purtau mama, sora sau bunica ta, însă ar trebui să știi că ciorapii cu croi clasic sunt la mare căutare în ziua de azi și Sosetaria.ro are o gama variată de culori și modele. Totuși, atunci când vă hotărâți să vă cumpărați o pereche de ciorapi… ține minte regula de aur: nuanța pantofilor tăi nu ar trebui să fie niciodată mai deschisa decât cea a ciorapilor!
I-am descoperit de curând, iar dacă tu nu îi cunoști încă… te sfătuiesc să îi vizitezi virtual. Cu siguranță va fi magazinul tău preferat de șosete, dresuri și colanți! Pentru mine Sosetaria este ca o plimbare în parc, unde descopăr în fiecare zi ceva chic și întotdeauna găsesc câte ceva nou să-mi cumpăr. Ultimul colet a fost special… am vrut zâmbete, dantelă și senzualitate. Le-am găsit pe toate și mă bucur că în acest fel ies din anonimat. Talpicii cu dantelă neagră îmi sunt de mare ajutor atunci când port o pereche de balerini, iar cei cu smiley face sunt plimbați într-o pereche de pantofi sport.
sosetaria
Ca o recomandare… știu că în această perioadă toate femeile sunt la dieta pentru a arăta cât mai bine, nu? Câteva kilograme în plus te opresc să porți rochița ta preferată? Ai o întâlnire romantică în week-end și nu știi cum să faci pentru a ascunde unele defecte? Stai liniștită, întotdeauna există o soluție!  Care este soluția? Minunații ciorapi modelatori, creați special pentru a-ți asigura o silueta de invidiat. Îți recomand bineînțeles să îți achiziționezi X-tra line bye cellulite Gatta care te vor ajuta să îți modelezi silueta în câteva secunde.
sosetaria

De ce este minunat să porți dresuri:

  • Ascund defectele ca: vanatai, pete, zgarieturi
  • Picioarele devin foarte fine, ca in prima zi dupa epilat… chiar dacă nu ai făcut asta
  • Zona superioara a dresurilor îti poate ajuta abdomenul si fesele să arate mai ferme
  • Îți pot ajuta circulația în zona picioarelor, ajutând la prevenirea apariției varicelor

Ultima comanda de la Sosetaria mi-a adus zâmbetul pe buze, pentru că cumva m-a trimis puțin in copilarie. Cum? Pur și simplu, așa am simțit admirând o pereche de ciorapi cu buline si fundita Marilyn Natti. Ciorapii de damă cu model buline și fundițe aplicate în relief sunt produși din fibre de tip Lycra ce oferă elasticitate foarte bună. Dresul deține o bandă îngustă de aproximativ 3 cm, elastică, dar fermă, ce asigură stabilitate fără a forma cute. Chilotul beneficiază de un clin igienic din bumbac și este neintarit, având cusături plate. Ciorapul este transparent, iar varful este întărit invizibil, fără călcâi format. Sunt extrem de ușor de purtat, nici nu îi simți!

Vă plac alegerile mele? Cele mai bune oferte la șosete, tălpici, ciorapi și pijamale, indiferent de mărime, grosime sau culoare pot fi găsite în cel mai colorat magazin online… Sosetaria la cel mai bun raport calitate-preț! Picioarele tale merita sa fie fericite, nu? Prețurile sunt accesibile tuturor, dar oricum dacă sunteți atente veți găsi frecvent reduceri. Numai că pentru a fi la curent cu ele, ar trebui să fiți abonate la newsletter-ul lor. In momentul abonării primiți și un voucher de 10% reducere la prima comandă. Așa că, dacă ai chef de zambete, prețuri mici și o plimbare virtuală … hai să ne întâlnim la Sosetaria.ro!

2 Comments

  1. Super faini ,imi plac și chiar o să mă uit și eu pe la ei să văd ce au .

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...