Notino – 3 sfaturi pentru un make-up de vară rezistent

Vara este destul de provocator să porți un make-up rezistent, dar nu imposibil. Dacă cunoști câteva trucuri și folosești produse de calitate, totul va fi bine. Un make-up de vară poate rezista chiar și atunci când temperaturile sunt foarte mari. Nimic nu este mai dezastruos să vezi cum rujul devine lipicios sau că mascara leșină grandios și se scurge pe obrajii tăi, nu? Draga mea, nu dispera. Eu vin în ajutorul tău cu câteva recomandări, iar Notino cu produse adecvate unui make-up perfect de vară.

Sfatul nr 1 – întotdeauna folosește o bază de machiaj. După curățarea tenului, folosește o cremă hidratantă apoi obligatoriu o bază de machiaj. Vei obține un aspect uniform și un machiaj mult mai rezistent. Alege un produs cu o textura ușoară pentru o aplicare lejeră, care să nu îți îngrașe tenul și să îti umple ridurile fine.

Sfatul nr 2 – folosește un fond de ten rezistent la apa. Fondul de ten poate fi mai ușor de aplicat cu ajutorul degetelor și este mai ușor de intins, dar nu recomand acest lucru să fie făcut pentru un make-up de vară.  Nu vei obține acel aspect finisat și mat pe care ți-l dorești decât dacă utilizezi un burețel sau o pensulă  pentru aplicare.

notino

Recomandarea mea vine de pe Notino… Catrice HD Liquid Coverage! Acoperirea perfectă, fără senzația de încărcare, durează până la 24 de ore. Caracteristici principale:

  • opacitate ridicată, cu rezultat natural
  • are efect matifiant și camuflează imperfecțiunile tenului
  • textura lejeră, extra lichidă, nu încarcă tenul
  • rezistent la apă

Sfatul nr 3 – pentru a întregi machiajul, folosește un rimel rezistent la apa. Acest rimel este mult mai potrivit pentru vară, mai ales dacă te stropești cu puțină apă pe ten. Totuși, va trebui să ai grijă să te demachiezi bine în fiecare seară, folosind un demachiant special pentru a îndeparta machiajul rezistent la apă.

Recomandarea Notino este rimelul Essence Maximum DEFINITION ce conferă genelor o lungime maximă și un volum incredibil. Costă incredibil de puțin și este foarte rezistent la apă. Mi-a cam dat bătăi de cap la demachiere, dar am înlocuit apa micelare cu un lapte demachiat. Mi-a plăcut că separă foarte bine genele și le alungește puțin. Alte caracteristici:

  • asigură un volum maxim, de la primul strat
  • are o culoare intensă
  • rapid și ușor de aplicat
  • evidențiază forma ochilor

Cele trei sfaturi sunt extrem de simplu de urmat, iar rezistența machiajului este garantată. Nu folosi culori ultra stridente pentru că va fi un contrast vizibil mai ales dacă ești bronzata. Pentru un look cât mai natural, poți înlocui rujul cu un balsam de buze.

Mulțumită de sfaturi? Tu ce alte trucuri cunoști atunci când vine vorba de un make-up de vară?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...