Yload – o soluție pentru un transport digitalizat de care ai nevoie

Yload este o soluție inovativă cu privire la trimiterea unor colete, care vine atât în avantajul transportatorilor, cât și al expeditorilor. Odată cu digitalizarea în aproape orice domeniu era cazul să optăm pentru aceasta și în ceea ce privește trimiterea unor colete și a unor mărfuri. Iată că yload este acea soluție inovatoare care oferă posibilitatea de a avea parte de un transport digitalizat în sensul că poți vedea în timp real pe unde este comanda și poți schimba ruta și alte aspecte de acest gen.

 

Putem spune că este ca o punte ce aduce mai aproape șoferii de camion care transportă marfă de cei care o trimit sau care o primesc, facilitează comunicarea dintre aceștia și oferă toate informațiile necesare fără să existe un deranj pentru oricare dintre părți. Toate informațiile necesare sunt în aplicație.

 

Avantajele utilizării aplicației yload

 

Cei care utilizează yload pot alege din trei categorii diferite și anume cea de: transportatori, expeditori și express. Fiecare dintre acestea are avantajele sale. Transportatorii pot face un abonament de aproximativ 5 euro pe lună. La acest abonament ai parte de posibilitatea de a stabili traseul și de dispecerat 12 ore, în fiecare zi a săptămânii. În acest fel clienții tăi vor avea posibilitatea de a primi informații în timp real despre comenzile pe care le-au plasat.

 

Expeditorii pot alege de pe platformă sau aplicație transportatorul dorit în funcție de prețul per kilometru, de cei care sunt disponibili în ziua și la ora dorită. Poți selecta criteriile necesare precum data și locația de pornire și destinația, iar mai apoi vor apărea doar camioanele disponibile la care poți vedea informațiile care te interesează. 

 

În categoria de date auto vei vedea ce marcă este mașina aleasă și la specificații vezi tipul acesteia și greutatea. În funcție de detaliile despre preț și de celelalte caracteristici vei putea alege camionul pe care îl consideri potrivit.

 

Este o metodă foarte utilă care ajută pe fiecare persoană în parte (șoferi și cei care vor să trimită comenzi), unde toate informațiile sunt transparente. Poți beneficia astfel de transportul la timp al comenzilor și de siguranța că vor ajunge fără probleme și defecțiuni. Poți plăti un cost extra pentru comenzile fragile pentru a avea certitudinea că vor fi atent mutate și transportate.

 

Accesează site-ul pentru a afla mai multe informații despre această platformă și creează cont, precum și un abonament, pentru a-ți eficientiza transporturile și a face mai mult profit.

 

Contact:

 

0040377101515

comanda@yload.ro

 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...