Calitatea sterilizării depinde de calitatea autoclavului – Precisa și ofertele de autoclav

Puțini dintre noi își mai amintesc că atunci când mergeau la un cabinet stomatologic exista sunetul infernal al instrumentelor scoase pentru fiecare pacient. Sterilizarea acestora se realiza rudimentar, dura destul de mult, încât uneori un medic putea fi surprins de volumul de pacienți și de imposibilitatea sa de a răspunde cererii.

Normele de igienă, standardele de curățare și sterilizare a instrumentarului sunt stricte. Dacă protocolul acesta nu este îndeplinit corect timpul este pierdut, iar activitatea din cabinet, laborator este dată peste cap. Autoclavul este cel care va face diferența în timpii optimizați pentru a realiza sterilizarea și decontaminarea instrumentelor, accesoriilor. 

 

Autoclavul, în oferta de la Precisa

 

Fie că vorbim despre un laborator, despre industria farmaceutică, cea alimentară sau despre diverse unități sanitare, un autoclav este necesar, poate că un autoclav de mare capacitate. Acesta va permite unui număr mai mare de produse sterilizate în același timp. 

Autoclavul face parte din categoria de produse pe care cei de la Precisa le pot furniza. Unele pot fi imediat disponibile, altele pot fi comandate. De tot procesul acesta, de la comandă la expediție, punere în funcțiune, instructaj de operare, service, mentenanță se vor ocupa tot ei. Precisa are o lungă listă de servicii oferite, astfel încât să acopere toate aceste zone de interes. 

Autoclavul este avantajos la utilizare. Acesta este potrivit pentru o gamă variată de materiale din cabinetele medicale, cu excepție doar a unor uleiuri, pulberi. Are rolul crucial de a distruge toate microorganismele existente pe suprafețe, bacterii, viruși, fără însă a afecta calitatea produsului, fără să îi degradeze textura sau componența. Conform specialiștilor, spus pe scurt, un autoclav este una din cele mai economice metode de sterilizare. 

În oferta de la Precisa.ro regăsim și autoclav de mare capacitate, asta însemnând 300 de litri. Acesta este unul din cele mai performante tipuri de echipamente de acest gen. Funcționează silențios și, în plus, include un sistem inovativ, air cooling, ceea ce permite să aibă un consum mai mic de energie, dar și de apă. 

Pentru a comanda un echipament din cele înscrise în catalogul disponibil la Precisa puteți verifica pagina online și înainta o cerere de preț. La fel de bine puteți vizita unul din sediile acestui furnizor, 3 la număr în țară. Intermediază achiziția de echipamente pentru laboratoare, ceea ce înseamnă costuri mai bune și condiții mai avantajoase pentru client, decât dacă ar face asta pe cont propriu sau deplasându-se în straintate să ia contact cu furnizori străini. 

Contact:

office@precisa.ro

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...