Cel mic nu accepta suzeta? Le-ai incercat pe cele de la Little Prints?

Uneori cei mici sunt foarte mofturosi, mai ales in perioada in care au colici sau le cresc dintii. Au o stare de disconfort constanta si sunt agitati. Cert este ca nu trebuie sa ne ingrijoram pentru acest lucru pentru ca fiecare bebelus trece prin aceasta etapa normala de dezvoltare.

 

Una dintre problemele intalnite in randul mamicilor este ca cel mic nu accepta suzeta. Si asta pentru ca le creeaza disconfort, multe dintre ele avand o calitate scazuta din punctul de vedere al materialelor si al designului. Pentru ca bebelusul sa accepte suzeta, aceasta trebuie sa fie realizata din materiale de calitate, iar forma sa imite cat mai bine sanul mamei. O suzeta care indeplineste aceste criterii va fi adorata de cel mic. 

 

Asta nu inseamna ca trebuie sa devina dependent de suzeta, chiar daca o alta ingrijorare a parintilor este cu privire la acest aspect. Totusi cel mic poate deveni in acelasi timp dependent de o jucarie sau de a tine degetul in gura, nu?

 

Little Prints –  magazinul preferat de mamici 

 

Little Prints, deja un nume sonor pe piata, vine spre mamici si bebelusi cu o gama specifica de produse. Acestea sunt recunoscute la nivel international pentru calitatea premium si designul inedit pe care le au. Produsele de aici sunt create cu dragoste pentru cei mici, fiind sigure din punctul de vedere al sanatatii. 

 

Iar daca vorbim despre suzete, aici regasim nume renumite de branduri precum cele de la Bibs, care vine cu colectiile Couture, Supreme, Color si de Lux, dar si ultimele aparute pe site – Frigg. 

 

De ce vor fi acceptate de bebelusi? Pentru ca sunt flexibile, moi, au forma anatomica, sunt create din materiale non toxice precum latex si silicon alimentar si sunt o imitatie fidela a sanului mamei. 

 

Au forme si design-uri dragalase, cu nuante atractive ce pot fi piesa de rezistenta atunci cand mergem cu bebelusul la un eveniment important, dar si pentru tinutele din fiecare zi. Practic suzetele de la Little Prints imbina utilul cu placutul. 

 

Si pentru ca este un magazin destinat prichindeilor, gama de produse se extinde mult mai mult. Gasim aici o varietate de produse specifice, ce vin in ajutorul mamicilor in perioada de crestere a bebelusilor. De la suzete, jucarii dentitie, paturici, bavete, imbracaminte, incaltaminte, pana la boluri, farfurii, tacamuri, dresuri si alte accesorii. Toate prezinta aceeasi calitate desavarsita. 

 

Descopera produsele din magazinul online Little Prints si bucura-te de momentele de neuitat alaturi de cel mic. 

 

Date de contact:

hello@littleprints.ro

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...