O altfel de petrecere de Halloween, cu Novakid Romania

Novakid

 

Școala online de engleză Novakid îi invită pe copii și pe părinții lor să se alăture unui Live Stream de Halloween pe canalul de YouTube Novakid, unde își vor crea proprii monștri și vor învăța cuvinte în limba engleză într-un mod distractiv. Workshop-ul denumit „Spooky” Monsters Masterclass va avea loc pe 28 octombrie 2021, la ora 18:00.

Novakid consideră că învățarea eficientă a limbii engleze presupune întotdeauna imersiunea culturală și înțelegerea tradițiilor țărilor în care se vorbește engleza. Multe dintre aceste obiceiuri și simboluri ale culturii anglo-saxone au dobândit și statut global, iar Halloween-ul este unul dintre ele. Pentru a intra în ajunul sărbătorii tuturor sfinților – pe 31 octombrie, milioane de familii din întreaga lume își decorează casele tematic: dovleci, pânze artificiale de păianjen, fantome și monștri înfricoșători, dar adorabili.

Novakid invită copiii și părinții lor să cunoască mai bine Halloween-ul, tradițiile și simbolurile sale, în timp ce exersează engleza într-un mod amuzant și distractiv. La sesiunea festivă, într-o cameră cu adevărat întunecată, profesorul de la școala online de engleză Novakid va face monștri „uimitor de terifianți”, învățându-i în același timp pe micuții din întreaga lume cuvinte și fraze noi, utile pentru a-și descrie noii prieteni de Halloween.

Pentru a participa, părinții și copiii vor avea nevoie de niște tuburi de carton (sau tuburi de hârtie igienică), hârtie colorată, ochișori falși, lipici, foarfece, marker negru, o cutie de ouă, vopsea acrilică și o pensulă.

Pentru ca elevii să se poată cufunda mai mult în tradițiile și istoria Halloween-ului, învățătorii  Novakid au pregătit lecții speciale, ce presupun o mulțime de jocuri captivante, versuri amuzante și vocabular în limba engleză despre „All Hallows’ Eve”. Cursurile vor fi, de asemenea, o oportunitate de a afla despre unele dintre cele mai faimoase personaje ce devin adesea protagoniste ale diverselor costume „uimitor de înfricoșătoare”!

Aflați mai multe despre Novakid și încercați lecțiile gratuite de pe site-ul oficial:  https://www.novakidschool.com/ro/.

Linkul prin care puteți participa la sesiunea live de Halloween:  https://www.youtube.com/c/NovaKid.

Novakid

Novakid este o școală online de limba engleză din SUA, destinată copiilor cu vârste între 4 și 12 ani, fondată în 2017, cu prezență din iunie 2021 și în România. Doar profesorii certificați de limba engleză susțin cursuri la Novakid, iar programele respectă standardele europene (CEFR), fiind în conformitate cu vârsta și interesele elevilor. Profesorii Novakid știu cum să captiveze cu adevărat pe cei mici și să facă procesul de învățare a limbii distractiv și eficient.

Lecțiile interactive individuale includ tururi virtuale și tehnologii bazate pe jocuri online, asigurând implicarea activă în achiziționarea cunoștințelor de la o vârstă fragedă. Novakid a fost numit lider în rândul platformelor online de limbă engleză pentru copii care deservesc piața europeană de către J’son & Partners în iunie 2021.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...