Perne auxiliare Air Power – pentru o viata mai indelungata a masinii tale

Din pacate drumurile din Romania nu avem cum sa le reparam, insa putem noi sa luam anumite masuri astfel incat masina noastra sa nu fie afectata pe drumuri cu denivelari sau gropi. Un set de perne auxiliare AirPower de pe perneauxiliare.ro poate fi solutia pe care o cautai.

 

Beneficiile acestor perne auxiliare

 

Iti doresti ca masina ta sa aiba performante imbunatatite, sa ai mai mult confort atunci cand conduci si sa protejezi suspensia masinii de socuri. Pernele ajuta chiar si la amortizarea vibratiilor mici, pe care amortizoarele standard nu o pot face. Uneori drumurile accidentate nu ai cum sa le eviti, asa ca solutia este sa instalezi suspensiei perne auxiliare AirPower. Aceste accesorii auto nu aduc modificari de proiectare masinii, deci nu ai nevoie de omologarea lor. Acestea sunt montate in interiorul arcurilor de suspensie din spate. Montarea si demontarea sunt simple, insa cei de la perneauxiliare.ro te ajuta si cu asistenta telefonica daca ai nevoie.

 

Pe langa cresterea duratei de viata a suspensiei si masinii pernele auxiliare ajuta la diminuarea centrului de greutate in curbe, deci masina va fi mai echilibrata si scad riscurile de rasturnare. De asemenea, va fi echilibrata si cand este incarcata masiv si ai parte de stabilitate mai mare cand conduci cu o remorca. Poti chiar si sa reglezi inaltimea de la sol dupa bunul plac. Cand masina este incarcata masiv, masina isi va mentine aceeasi inaltime.

 

Pernele nu sunt universal valabile, ci trebuie alese in functie de modelul masinii. Un astfel de kit contine 2 perne auxiliare, 2 bucse de pozitionare, 1 kit de pompare si un spray silicon. Kit-ul costa 300 lei, o investitie minima ce aduce maximum de beneficii ce le vei resimti de la prima calatorie cu masina. Primesti garantie 12 luni. 

 

Conform estimarilor echipei pernele auxiliare Air Power au o durata de viata de cel putin 3 ani sau 100.000 km de rulare. Pernele sunt rezistente la ulei si combustibil, lucreaza in aer, in contact cu apa, in contact cu solutii slabe de acizi, alcaline sau alte medii agresive. Au o rezistenta ridicata la temperatura de pana la 80 de grade Celsius si rezistenta la inghet de pana la minus 50 de grade celsius. Au rezistenta la comprimare, frecare sau vibratii.

 

Descopera mai multe despre kit-ul de perne auxiliare Air Power de pe pagina oficiala. Comanda-le acum si in maxim 48 de ore sunt la tine.

 

Contact:

 

salut@perneauxiliare.ro

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...