Evelis Beauty Center – Frumusețea este în Tine!

În ziua de azi remodelarea corporala poate fi caracterizată în fel și chip. De la un simplu moft sau din necesitate, pentru cele care nu găsesc altă opțiune pentru a dobandi sau redobândi formele corporale dorite. Uneori sunt completări esențiale ale unui stil sănătos de viață, bineînțeles cu o dietă echilibrată și sport. Ce se întâmplă ca urmare a procedurilor de remodelare corporala ține de nevoia de a elimina țesutul adipos în exces și a celulitei, tonifiind mușchii și pielea. Evelis Beauty Center, cunoscutul salon de înfrumuseţare din Constanţa, există pe piața de remodelare corporală de mai bine de 6 ani. În tot acest timp, personalul bine instruit a avut grijă de sănătatea şi frumuseţea fiecărui client ce i-a trecut pragul. Printre serviciile oferite de către Evelis găsim: cosmetică, coafor, manichiură, pedichiură, make-Up, LPG, epilare definitivă, remodelare corporală, masaj și estetică medicală.

Am apelat și eu la tot felul de proceduri de când au deschis, iar în acest an, după cei doi ani de pandemie în care nu am avut grija cu alimentația… am hotărât că este timpul să fac câteva proceduri ce mă vor ajuta să îmi remodelez corpul. Pentru început în această perioadă voi face proceduri de LPG ALLIANCE, preso terapie și tunel. Endermologia folosită de LPG ALLIANCE este singura tehnică de stimulare a pielii 100% naturală, non-invazivă și non agresivă. Noul dispozitiv patentat de tratament LPG combină o clapetă motorizată și rola cu aspirație secvențială, care lucrează împreună pentru a stimula și mobiliza complet țesutul tratat.

De ce să alegi LPG Alliance?

  • elimină celulita
  • redă fermitatea pielii
  • elimină grăsimea în exces
  • subțiază talia, șoldurile, brațele, coapsele, gambele, genunchii
  • elimină senzația de picioare grele, obosite
  • activează circulația sangvină și limfatic
  • rezultate vizibile după doar 3 ședințe

Cum m-am simțit după prima ședință? Minunat! Am fost un pic temătoare, cu gândul ca va durea sau că mă voi umple de vânătăi dar nu a fost deloc așa. Dacă sunteți curioase, Evelis Beauty Center are o ofertă minunată în această perioadă.

Un alt procedeu care este recomandat atunci când faci LPG ALLIANCE este tunelul anticelulitic. Tunelul este un aparat profesional pentru slăbit în kilograme,  pentru efect termic rapid și cu rezultate vizibile instant. Este practic o infrasaună cu efecte termice pentru slăbit rapid în kilograme și în centimetri. Este ideală pentru tratamente anti celulită și pentru împachetări corporale.

Beneficii procedurii:

  • eliminarea grăsimilor – in timpul ședințelor, grăsimea este topită ultrarapid și se produce o scădere radicală a volumului celulelor grase.
  • eliminare celulită – grăsimile sunt eliminate prin drenaj limfatic, obținându-se o piele uniformă și tonifiată.
    accelerarea metabolismului generează arderi mai rapide metabolice.
  • îmbunătățirea circulației limfo-venoase
  • eliminarea substanțelor nocive, toxine, deșeuri metabolice
  • atenuarea durerilor de articulații, musculare
  • purificarea și oxigenarea sângelui.

 

De ce EVELIS? Pentru că folosește  aparate moderne, profesionale și la standarde europene, iar atmosfera primitoare este un deliciu. TOTUL pentru a te bucura de o sesiune completă de răsfaţ! Săptămâna viitoare vă aștept cu un nou articol despre Evelis, unde vom discuta despre alte proceduri de remodelare corporală. Până atunci, vino la Evelis Beauty Center pentru a beneficia de o diagnoza corporală gratuită. Programeaza-te acum la 0727556614 sau vino la adresa Bulevardul Tomis nr 271, zona Victoria –  Constanta.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...