Ayra Lashes – Farmecul unei priviri cu gene perfecte

Ayra Lashes – Efectul Genelor… Strălucirea Ochilor

Extensiile de gene sunt un truc de înfrumuseţare benefic și sunt chiar destul de ușor de întreținut. Dar înainte de le aplica, e important să ai în vedere care tip de gene false ți se potrivesc pentru ca întregul look să fie de invidiat. Dacă alegi să apelezi la un un salon de extensii gene, atunci un lash artist profesionist va ști ceea ce trebuie să facă. Va ști cât de importantă este fizionomia feței, forma ochilor, culoarea ochilor sau a tenului pentru ca rolul extensiilor este de a da luminozitate ochiului, nu de a-l îngreuna.

Pe Cristiana Rizea o știu de ceva timp din mediul online și în ultimul timp o admir foarte mult pentru lucrările perfecte pe care le face în domeniul lash artiștilor. Deține  de peste 7 ani Ayra Lashes, un salon specializat în montarea extensiilor de gene și de asemenea oferă cursuri de perfecționare în domeniu.

Poți opta pentru varianta de curs de 3 sau de 5 zile.  Aici vei învăța trei tehnici – 1D si Volum 2D si 3D și vei face practică pentru toate cele trei tehnici. Vei primi informații teoretice dar si un suport de curs. Materialele și produsele îți vor fi asigurate pe toată perioada cursului.

“The password is a flicker of an eyelash.” – Adrienne Rich

La ultima mea întâlnire cu ea am fost un pic curioasă despre ceea ce face și am luat-o la întrebări. Scurt și la obiect, iată ce mi-a răspuns:

Care sunt caracteristicile produselor sau serviciilor pe care le oferi?
Calitatea produselor primeaza la fel și a serviciilor și de asemenea prețul acestora care este unul corect pe piața extensiilor de gene.
Ce public vizează produsele sau serviciile pe care le oferi?
Publicul vizat reprezită toate doamnele și domnișoarele care au înclinație spre frumos și care iubesc să fie cochete și aranjate.
Care sunt punctele forte ale brandului ?
Produsele sunt calitative la un preț accesibil pentru toate tehnicienele de gene.
Care sunt diferențele dintre concurenți si brandul tau?
Prin prisma experienței mele de peste 7 ani, atât produsele și serviciile oferite sunt la o calitate superioară.

“Confidence is 10% hard work and 90% lashes.” – Anonymous

Extensiile au nevoie de o îngrijire minimă iar acest lucru depinde doar de tine să le aplici. Iată câteva reguli de îngrijire și sfaturi utile pentru a le prelungi frumusețea și rezistența:

  • În primele 48 de ore este recomandat obligatoriu să evitați saună și contactul cu apa în jurul ochilor.
  • Nu folosiți produsele pe bază de ulei (demachiante, ulei, crema)! Acestea scad rezistența extensiilor de gene.
  • Demachierea zilnică este foarte importantă! Folosiți demachiante pe bază de apă cum ar fi loțiune micelară, demachiant pentru ochi și buze.
  • Se recomandă spălarea genelor cu apă cu mișcări ușoare în direcția creșterii. Puteți folosi duşul cu presiune mică (însă niciodată cu apă fierbinte), împreună cu o spumă de curățare a tenului. Aceasta elimina absolut toate reziduurile de machiaj care se pot acumula la rădăcina genelor naturale.

ATENȚIE! Lipsa demachierii poate duce la acumularea reziduurilor de praf și machiaj care în timp duc la sensibilitatea ochilor şi la diferite boli.  NU frecaţi ochii și NU trageți de gene. Periaţi obligatoriu o dată pe zi genele cu o periuţă specială. Dacă aveți ochii sensibili sau predispuși la alergii, înainte de a beneficia de sesiunea unor extensii de gene, spune-i lash expert-ul ales despre această problemă.

Unul dintre cele mai îngrijorătoare lucruri este faptul că un număr tot mai mare de amatori, fără calificare în acest domeniu, se promovează ca lash artiști.  Înainte de a vă programa pentru aplicarea genelor fir cu fir, asigurați-vă că tehnicianul este calificat și a urmat cursuri speciale în acest domeniu. Asigurați-vă că salonul respecta toate normele de igienă, produsele folosite sunt produse profesionale, iar tehnicile nu vă pun în pericol sănătatea dvs. și a ochilor.

Avantajele extensiilor de gene:

  • Aspect: te vei trezi în fiecare zi cu gene lungi și uimitoare.
  • Lucrări personalizabile: aspectul poate fi unul natural sau extravagant, exact cum îți dorești. Comunică cu lash-artistul tău. Stabiliți împreuna aspecte precum lungimea și curbura, pentru o lucrare finală impecabilă, exact cu ţi-ai dorit.
  • Aplicarea genelor fir cu fir nu doare: întregul proces este nedureros, de la început până la sfârșit.

Acestea sunt câteva sfaturi și informații privind extensiile de gene. Dacă dorești să aflii mai multe, nu ezita să vorbești deschis cu lash artistul tău. Privirea ta va transmite mult mai mult după faci o vizită la Ayra Lashes,  de unde vei pleca cu o pereche de gene false perfect aplicate! Salonul Ayra Lashes te aşteaptă la o programare. pentru înfrumusețarea ochilor tăi pe str. Decebal 16, Constanța.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...