4 “secrete” ale unei aparitii impecabile in orice moment!

Exista o “norma” data de societate in ceea ce priveste faptul ca femeile este necesar sa se straduiaca pentru a arata bine, chiar mai mult decat atat, la orice ora a zilei. Acest lucru nu este deloc usor, si pune o presiune enorma pe reprezentantele sexului frumos.

Daca, totusi, vrei sa arati bine in orice moment al zilei, mai jos poti descoperi cateva secrete pe care sa le aplici pentru a iti usura lucrurile!

  • Parul trebuie sa fie mereu spalat si aranjat

Coafura poate salva sau ruina orice tinuta. Un par proaspat spalat te va face sa te simti mai bine, sa ai mai multa incredere in tine si sa sa stralucesti. Chiar si prins intr-o coada, va arata minunat si iti va completa si complimenta silueta si alura.

  • Alege pantofii potriviti outfitului

Incaltamintea potrivita te va face sa te simti mult mai increzatoarea in propriile forte. Nu exagera, totusi, doar de dragul de a parea prea eleganta si prea sofisticata. Opteaza intotdeauna pentru o incaltaminte potrivita, in functie de context, de outfit si de ce nu, in functie de starea ta de spirit. In cazul in care te gandesti ca pantofii tai nu sunt indeajunsi de potriviti, sa stii ca sunt reduceri la Reverse si, cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau.

Hainele sunt si ele importante.

In mod cert! Nu trebuie musai sa fie de brand sau sa fie cele mai scumpe materiale. Important este ca imbracamintea pe care o porti sa fie simpla, curata si calcata. In acest fel, va arata mult mai sofisticata si se va aseza bine pe corpul tau. Tot la capitolul haine, as mai avea o precizare de facut si anume: nu alege niciodata haine care au alte marimi fata de ce porti tu, nici mai mici, nici mai mari, pentru ca poate fi un semn de neglijenta.

Cu sau fara machiaj? Aceasta este intrebarea!

Este in regula orice varianta ai prefera. Important este sa te simti tu bine in propiul corp si sa fii increzatoare, indiferent daca porti sau nu machiaj. Daca totusi, te numeri printre persoanele care sunt pasionate de makeup si gasesc un prilej in a se machia in orice moment, ai grija sa nu exagerezi cu tipul de machiaj. Cel mai bine este sa adopti un look discret, cat mai natural, care sa iti puna in valoare trasaturile. Cel putin pe timpul zilei. Daca vorbim despre un machiaj de seara, acolo poti adauga ceva mai multa “culoare”.

Tu ce faci pentru a te simti bine si a straluci toata ziua?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...