HORNBACH – Proiecte mici pentru oameni mari…

HORNBACH

HORNBACH m-a salvat de foarte multe drumuri săptămâna asta. Dacă toate femeile sunt leșinate după cumpărături, aflați că eu nu suport să fac acest lucru. Devin irascibilă și îmi piere cheful de tot. Și ce să vezi când ajung acasă constat că tot nu am luat ce trebuie sau am uitat câte ceva. Urăsc să alerg în 20 de magazine, să stau să caut și la final să nu am ce alege. Dar, surpriză! Magazinul HORNBACH are tot ce îți trebuie atunci când ai nevoie de materiale de construcții, obiecte de decor, obiecte sanitare și multe altele. Poți merge personal în magazinul fizic să îți alegi ceea ce îți dorești sau dacă ești comod, poți comanda online direct de pe site. Prețurile sunt aceleași ca în magazin, nu există comandă minimă, iar livrarea produselor este rapidă.

HORNBACH

HORNBACH – Proiecte mici pentru oameni mari…

Găsești soluții pentru proiecte de construcții, amenajare, grădinărit și artă, prin magazinele localizate în București, Brașov, Timișoara, Sibiu, Oradea, Cluj, Constanța. Găsești peste 70.000 de produse prin magazinul online cu livrare oriunde în România sau prin serviciul rezervare și ridicare dintr-un magazin fizic.
Ce mi-a plăcut foarte mult este că sunt disponibile servicii conexe pentru clienți. De la consultanță în alegerea materialelor, debitarea plăcilor pentru mobilă și a blaturilor de bucătarie. lipirea canturilor sau găurirea pentru montarea balamalelor. Există și un serviciu de mixare a vopselelor, Hornbach având disponbile cam un milion de nuanțe ce pot fi obținute prin mixare. Mi-ar fi plăcut mult să mă apuc de un pic de renovare, să schimb culoarea pereților dar cred că voi lăsa acest proiect pentru primăvara următoare.
Acum că tot ne apropiem de sărbători, cu siguranță toată lumea este în căutare de brazi și decoratiuni de Crăciun. Știai că toate aceste lucruri le poți găsi la HORNBACH? Ai o mulțime de variante pentru a alege cele mai frumoase decorațiuni. Găsești ghirlande, perdele luminoase, felinare cu led și multe altele. Eu mi-am ales câteva figurine drăgălașe cu Moș Crăciun, câțiva reni și un brad natural de toată frumusețea.
Anul acesta, Crăciunul va fi unul special. Așa că m-am gândit că pe lângă aceste decorațiuni să schimb un pic și atmosfera în living.  O nouă perdea, o față de masă în ton cu sărbătorile și multe pernele decorative! Nu am uitat de cadourile pentru cei dragi. Am găsit niște pături pufoase, tablouri canvas interesante și câteva seturi de pictură pe numere.

HORNBACH –  Garanția prețurilor mici

Cam asta am făcut săptămâna asta… fără să-mi bat capul am rezolvat mai multe probleme. Dacă ești în contra timp, descoperă proiectele Hornbach prezente pe site. Le poţi lua drept model dar şi sortimentele disponibile pe care le poţi achiziţiona la cel mai bun raport calitate-preț. Cu HORNBACH ai garanția prețurilor mici și orice proiect ai avea cu siguranță vei găsi tot ce ai nevoie să duci totul la bun sfârșit.

Despre grupul Hornbach 

Fondată în anul 1877, Hornbach este singura companie din domeniul construcțiilor și grădinaritului ce se poate mândri de 6 generații încoace. În acest moment, concernul deține 161 de magazine mixte și magazine online, în 9 țări din Europa  dintre care 9 se află în România. Conceptul comercial și gama de produse sunt orientate în totalitate către sprijinirea proiectelor clienților.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...