The Pion VIP, Constanța – Beauty Studio pentru femeia din tine

The Pion VIP

De curând am făcut o vizită salonului de înfrumusețare The Pion VIP din Constanța, asta pentru că îmi doream o schimbare de culoare a părului. De ani de zile am rămas blocată pe roșcat, numai că de data aceasta am dorit un balayage cu rădacina părului roșcat închis, iar până spre vârfuri să ducă spre arămiu/cupru. A ieșit ceva minunat și timpul petrecut acolo a fost o adevărată relaxare. De la primirea cu zâmbete, un ceai turcesc savuros și aromat, pâna la personal foarte bine instruit și calificat.

Este foarte important să mergi la profesioniști pentru a-ți face părul. Aceștia au experiență și cunoștințe în ceea ce privește îngrijirea părului și pot să îți ofere sfaturi personalizate pentru a-ți menține părul sănătos și frumos. În plus, un hairstylist profesionist poate să îți ofere o gamă largă de servicii. Cum ar fi tunsul, vopsitul, permanentul sau alte tratamente de îngrijire a părului, care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale.

Este important să ai încredere în persoana care îți face părul, iar profesioniștii au experiența și cunoștințele necesare pentru a-ți oferi un rezultat de calitate. Bineînțeles, fără a pune în pericol sănătatea sau aspectul părului tău. În plus, un hairstylist profesionist poate să identifice problemele cu părul tău. Apoi să îți ofere sfaturi pentru a le remedia, ceea ce poate fi esențial pentru menținerea sănătății părului pe termen lung.

The Pion VIP

Never lose an opportunity of seeing anything beautiful… 

După cum vedeți, culoarea părului meu este demențial de veselă și o ador. Când vă vedeți cu hairstylistul  vostru, este important să comunicați clar ceea ce vă doriți. Specificați toate amănuntele! În ceea ce privește lungimea, stilul și culoarea pe care le dorești și adu-ți poze dacă este posibil. Nu-ți fie frică să pui întrebări! Și nici să oferi feedback în timpul procesului și fii sinceră cu privire la obiceiurile și preferințele tale pentru păr. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că dvs. și stilistul dvs. sunteți pe aceeași lungime de undă și că părăsiți salonul cu un look pe care îl veți adora.

De ce să alegi The Pion VIP? Pentru că ai posibilitatea de a beneficia de un pachet complet de servicii de înfrumusețare. La salon, poți beneficia de mai multe servicii într-un singur loc. Pentru orice ocazie specială cu siguranță îți dorești atât o manichiură impecabilă, o coafură superbă, cât și un machiaj deosebit. În loc să mergi la trei persoane diferite, poți salva timp apelând la un salon de înfrumusețare.

Te-ai gândit vreodată cât de multe spune părul tău despre tine? Fie că deja ești mulțumită de părul tău, fie că ți-ai dori să-i dai mai multă viață sau să simți că te reprezintă mai bine, la salon vei găsi persoanele potrivite pentru a te sfătui. Așa că te provoc să ieși la o plimbare! Să descoperi o echipă pasionată de profesia aleasă, dedicată, care lucrează special pentru tine, pentru a-ți dărui bucurie, frumusețe și sănătate.

Beauty is power…

Salonul de înfrumusețare The Pion VIP vă oferă servicii de coafor doamnelor și domnișoarelor, dar și domnilor un barber shop pe măsură. Deasemenea, servicii variate de manichiură, pedichiură, unghii tehnice, make-up, laminare gene și sprâncene, epilare laser și cosmetică.

Pentru mai multe informații îi puteți găsi pe Facebook The Pion VIP sau pe instagram @thepionvip

Adresa : Str Corbului nr 3, Constanța  

Telefon 0768699999 

 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...