Femeia, sursă de inspirație – By Cecilia

By Cecilia

By Cecilia este modalitatea perfectă de a te simți atât sexy, cât și delicată și feminină. Lenjeria intimă personalizată By Cecilia  este o lenjerie exclusivistă, fină, plăcută la atingere, prețioasă și de calitate. Este confecționată din țesături fine de calitate, țesături tip dantelă Chantilly și tulle fin toate importate din Franța și Italia. “Poartă-mă Cu Încredere!” este motto-ul brandului și astăzi o vom cunoaște pe Cecilia Berbece creatoarea brandului. Cecilia crează  vestimentație exclusivistă și lenjerie intimă caracterizate prin excentricitate și intimitate, materiale de calitate, care pun în valoare FEMEIA.

Cum ai descoperit această pasiune de a crea lenjerie intimă pentru femei? Care este povestea…. de unde a început totul?

Pasiunea pentru lenjerie intimă a existat încă din copilărie, când mă furişam în sertarul mamei cu desuuri şi îmi însuşeam, pe ascuns bineînţeles din piesele de lenjerie intimă, fără ca mama să ştie… așa credeam. Anii au trecut însă pasiunea pentru lenjerie intimă a rămas , iar într-un moment dificil din viaţa mea şi atunci când am considerat că am acumulat destul de mult experienţa în câteva ateliere de creaţie vestimentară şi unde am învăţat artele croitoriei şi m-am format ca profesionist, am vrut să o duc şi la nivel de bussines. Am început business-ul în online şi abia după un an am deschis şi un atelier de creaţie fizic. Şi cum că în orice business trebuie să vii pe piaţa cu un produs nou în care să te regăseşti şi care să te scoată din anonimat, lenjeria intimă a fost acel produs vedeta al brandului By Cecilia.

By Cecilia

Îți mai amintești despre prima ta lucrare/set? Ce poți să ne spui despre ea?

Ţin minte ca primul set de lenjerie l-am făcut pentru mine, fără să ştiu ce fac şi ce o să iasă, iar surpriza a fost una deosebit de plăcută şi atunci am început să fac diverse piese de lenjerie cadou prietenelor care erau mandre şi mă promovau oriunde aveau ocazia, de aici şi sloganul “ Poartă-mă cu încredere”.

De ce ai ales lenjerie intimă și nu un alt tip de obiect vestimentar?

De ce lenjerie intimă, pentru că dintotdeauna am avut o afinitate către dantelă şi lenjerie intimă. Printre creaţiile mele se afla şi rochiile pentru ocazii special, rochii pe care le creez cu drag , însă piesele de lenjeria intimă sunt preferatele mele şi rămân produsul vedeta al brand ului By Cecilia.

Cum arată lenjeria intimă ideală din punctul tău de vedere? Ce calități ar trebui să aibă?

Lenjeria perfectă din punctual meu de vedere trebuie să fie în primul rând confortabilă, fină la atingere şi sexy. Materialele alese să fie de cea mai bună calitate, hipoalergenice pentru ca acestea să fie cel mai bun prieten al femeii, să ofere confort şi relaxare pe tot parcursul zilei.

Ne poți oferi câteva sfaturi pentru a ne alege cât mai bine piesele de lenjerie intimă astfel încât să ne avantajeze în funcție de tipul corpului pe care îl avem?

Pentru a alege cât mai bine piesele de lenjerie intimă trebuie să alegi măsura şi modelul care ţi se potriveşte cel mai bine, modelul care te reprezintă şi care îţi accentuează punctele forte.

Mergem puțin prin atelier? Cât durează realizarea unui set? Cum alegi modelul, culorile? Ce te inspiră?

Fiecare designer are propriile criterii în a-şi îşi alege sursa de inspiraţie. În cazul meu, conceptul vine natural, în ritm cu ceea ce trăiesc sau retrăiesc când încep o nouă creaţie. E frumos, e momentul care-mi place cel mai mult din tot procesul creaţiei.

Ţin foarte mult să mulţumesc femeia , ceea ce se ştie că este destul de dificil şi tocmai din aces motiv însăşi femeia îmi este muză. Realizarea unui set de lenjerie intimă durează câteva ore, pentru că pun mult preţ pe detalii, model şi culoare.

By Cecilia

Care au fost etapele importante care au condus la ceea ce reprezintă azi By Cecilia în domeniul său de activitate?

Să pornești de la zero o afacere nu este la îndemâna oricui. Îţi trebuie curaj, determinare, sprijinul celor din jur şi un gram de nebunie. Eu le-am avut pe toate și mulțumesc pentru ele. Provenind dintr-o familie de antreprenori, eram oarecum familiarizată cu avantajele și dezavantajele antreprenoriatului. Visam la o activitate care să-mi permită libera exprimare, la mai mult timp petrecut cu cei dragi, dar și să mă potențeze financiar. Am pornit bussines-ul într-o joacă şi nu mică mi-a fost mirarea când am constatat ascensiunea pe care am avut-o.

Care sunt obiectivele de dezvoltare ale brandului?

În primul rând, îmi doresc să depășim cu bine acest an, iar pe viitor ne vom da toată silința să creăm produse consistente și poate, de ce nu, să atacăm piețele internaționale.

Tot acest tip de activitate, îți mai lasă timp şi pentru viaţă socială sau odihnă?

Este o activitate destul de solicitanta însă întotdeauna îmi fac timp pentru mine și cei dragi.

By Cecilia

Brand românesc… hobby sau bussines? Cum a evoluat afacerea ta și care a fost rețeta succesului? Ai un sfat pentru cei la început de drum?

În primul rând hobyy apoi business, iar în cei 6 ani de activitate nu pot să spun că am avut o ascensiune grozavă, am trecut cu greu peste o pandemie, acum ne confruntăm cu o criză care ne afectează pe fiecare în parte. Cât despre secretele unui business de succes, încă nu sunt în măsură să dau un răspuns. După cum am mai spus, îmi doresc să crească frumos brandul By Cecilia și să tot auziți de mine.

 

Care este trendul în România? Ce preferă româncele în materie de lenjerie intimă?

Trendul în materie de lenjerie intimă rămâne preţioasa dantela .

Care este cea mai mare provocare în acest domeniu?

Provocarea este tocmai femeia!

By Cecilia

Pentru că ești FEMEIE după părerea ta, de ce ar trebui să investim în lenjerie intimă?

Am pornit bussines-ul într-o joacă şi nu mică mi-a fost mirarea când am constatat că femeile care mi-au călcat pragul sunt deschise stilului meu “altfel”, aşa cum îmi place să spun. Stilul avangardist, căci despre el vorbim, îmi permite să combin țesăturile într-un mod plăcut până la crearea unor piese unice.Lenjeria intimă este o piesă vestimentară, de aceea este şi baza garderobei feminine. Este mai mult decât important să purtăm lenjeria intimă care concretizează frumuseţea propriului corp. Sertarul cu lenjerie intimă trebuie să fie destul de variat tocmai pentru a ne îndeplini toate nevoile.

Cum te promovezi? Ai o echipă în spate? Ce greutăți ai întâmpinat în toată această perioadă de când activezi în această nișă?

La început credeam că le pot face pe toate, însă pe parcurs am înţeles că business-ul nu înseamnă să te epuizezi fizic și psihic și ca pe fiecare ramură trebuie specialiști delegați.

Ai și alte pasiuni față de ceea ce știm că faci? Cum faci faţă… presupun că este un consum mare de energie şi concentrare?

Pasiunea nu înseamnă presiune și din acest motiv îmi găsesc uşor timp pentru citit, călătorii…

Planuri de viitor care așteaptă să iasă la iveală?

Nu-mi place să vorbesc despre planurile de viitor, îmi place să surprind.

By Cecilia

Definește By Cecilia în trei cuvinte!

Poartă-mă cu încredere!

Draga mea, mulțumesc pentru amabilitatea de a răspunde la întrebări. Sper că nu am fost indiscretă, iar în încheiere spune-le cititorilor un gând bun și unde îți pot vedea, admira sau comanda lucrările.

În încheiere aş îndemna pe fiecare să-şi urmeze propriul vis! Lucrările mele se pot vedea pe www.bycecilia.ro şi pe pagina oficială de instagram  https://instagram.com/atelier1bycecilia?igshid=MmJiY2I4NDBkZg==

 

Sursă foto:

Daniel Toader

ArtAtelierByThatPhotographer

Alexandru Ilie

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...