Review: Papuceii de la ZorileStore.ro

Buna ziua, dragii mei.Asa cum ati vazut zilele trecute am participat la un proiect numit „Campanie pentru 400 de bloggeri:ZorileStore.ro iti ofera gratuit o pereche de papuci brazilieni.
Am intrat pe Zorilestore.ro  mai mult din curiozitate.
Doaahh.am zis in sinea mea ,ppff e cea mai tare faza posibila. Am fost sceptica in ceea ce priveste aceasta campanie , mai ales ca produsele sunt de calitate si chiar ma gandeam ca voi lua o mare pacaleala.
Ce sa mai vorbim, m-am inscris in prima etapa pe data de 20 martie 2012, si am asteptat…Sii pe 21 martie am fost sunata de o domnisorica draguta de la ZorileStore.ro ca nu mi-am dat numele!! Upsss okiee ,mi-a luat datele si ma anuntat ca a doua zi vor sosi papuceii!! Si au venit!!Yupii.hehe chiat m-am bucurat de promtitudinea lor si mi-am dat seama ca sunt seriosi.
Sotul meu a ras de mine „Fatoo i-a vezi cand iti trimit dumnealor factura ,te mai bucuri?” Hehe l-am lasat cu mofturile lui ,si mi-am deschis pachetul.Era exact ce mi-am ales ,si spre mirarea mea s-a potrivit si numarul.

    Papuceii erau in cutiuta asta frumoasa , mi-am ales  „http://www.zorilestore.ro/sandale-femei-g2b-gb-star-sandal-fem-ff-f-35294_50667    pe culoarea neagra numarul 37.

                                                 


Descrierea firmei :
Profil:
Acest model face parte dintr-o editie speciala, fiind printre vaforitele designeri-lor, in acest sezon. Cureua de un alb lucios este pusa in evidenta de o steluta argintie, care va capta privirile tuturor, pe plaja. Designerii acestui model, Ipanema si Gisele Bundchen, sprijina proiectul Tamar din Brazilia. Prin acest proiect se incearca pastrarea in viata a cinci specii de broasca testoasa, aflate pe care de diparitie, din America de sud. Astfel, cumparand acest model pe langa faptul ca vei fii posesoarea unor papuci perfecti ca desing si confort, vei da o mana de ajutor in finalizarea proiectului Tamar. 

Caracteristici:
Confectionat 100% din materiale reciclabile

Material:
PVC. Plastic foarte moale brevetat „Melflex” . 

Descrierea mea:
Am inceput sa umblu ca nebuna prin casa cu ei ,ca vara inca nu a venit si chiar nu e timpul lor lol ! Sunt foarte comozi ,usori si nu ma jeneaza la mers.
Am o mica problema cu papucii de acest gen ,dupa cateva minute fac bataturi ,ma dor picioarele si ii arunc cat colo. Dar acestia chiar au fost comozi ,designul este frumos si in plus steluta argintie e foarte sic.


De abia astept sa vina vara sa ii pot purta zilnic, de abia atunci imi voi putea face o parere mult mai concreta ,mai la obiect sa zic asa.
Per total sunt multumita ,chiar va recomand acest site ,au  incaltaminte, imbracaminte si accesorii Puma, Lotto, Le Coq Sportif, Rider, Ipanema, Gisele Bundchen si Grendha pentru barbati, femei, copii si bebelusi.
Deci au de toate pentru toate gusturile ,foarte accesibile si ca pret. 
Daca doriti sa vizitati site-ul click AICI:http://www.zorilestore.ro/!!
Va poop ,sa auzim de bine!!

7 Comments

  1. Si eu i-am primit astazi, ca vineri nu eram acasa si nu am stiut ca vor veni atat de repede. Si eu am fost sunata joi ca nu am dat numele:) dar nu mi-au zis ca imi vor trimite ceva:D Si a doua zi am fost sunata de curierat…tare fericita am fost si inca le mai fac poze..si ma tot uit la ei..astept soarele si caldura sa vina cat mai repede sa ii testez cum trebuie. pooopici

  2. Sa ii porti sanatoasa scumpica:* Si eu am ales tot acest model:D Dar inca nu m-au contactat cei de la zorile:p

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...