LISTA NEAGRA!…

Iubitele am preluat cateva nume pentru „LISTA NEAGRA” de conturi false de la Ana’s Beauty  (sar’na baby).
Tin sa precizez la fel ca ea, persoanele enumerate mai jos nu mai au voie sa intre in nici un concurs pe blogul meu ,de azi inainte.
Poate in acest fel ,vom putea sa avem egalitate in concursuri ,si numai cei in drept sa castige.
                                     So..The Black List :
Lautarescu Adriana


Ioana Alexandrescu 


Ion Oprea

Lacrimi albastre

Ungureanu Gabriela

Ungureanu Ioana

Mihaela Boyaka

daniel adrian

Daca voi mai stiti si alte conturi ,va rog sa anuntati !Va poop dulce

13 Comments

  1. Imi pare rau pentru ele.Toate participantele ne dorim premii dar nici chiar asa:(

  2. trebuie sa ii multumim Anei a fost asa draguta si a postat pe fb! poate asa vom reusi sa starpim cateva fake-uri lol

  3. Unele conturi fake se depisteaza foarte usor, verificarea IP-ului e doar ca sa te convingi. Ma socheaza faptul ca aceeasi persoana s-a inscris la Ana cu vreo 5 conturi. Conturile false sunt motivul pentru care nu particip la concursuri cu voturi. N-am nicio sansa 🙂

  4. Draguta mea, am avut un mic soc cand mi-am vazut numele, nu ma asteptam sincer. Cum a spus si mania blog, unele conturi chiar se despisteaza foarte usor, indiferent ca este vorba de Facebook sau de blog. Desi poate nu multa lume este de acord cu mine, de fiecare data cand voi descoperi conturi false le voi anunta pe FB. Sper sa depistezi si tu cat mai multe conturi false

  5. Sincer nu cred ca asta este solutia… e atat de usor acum sa faci un cont; si uite la mine la facultate am acces la un numar extrem de mare de IP-uri, mai ales ca avem vreo 4,5 laboratoare de calculatoare. Cine ma opreste sa fac zeci de conturi cu nume false?(ma rog bunul simt, dar sa zicem ca nu as dispune de acesta)
    Ideea este ca cu cat regulile de la GA sunt mai grele si mai creative, cu atat va scade numarul de persoane cu conturi false, ca nu e nimeni nebun sa scrie 6 idei interesante de pe 6 conturi diferite; daca da, atunci acela chiar ar merita premiat- eu abia scot una si buna!
    Lista neagra nu cred ca este o solutie pe termen lung, ci poate creativitatea si imginatia vor inlocui random-ul!
    Ma bucur ca te-au inspirat fetele de pe alte bloguri, dar nu vad aceasta lista ca o solutie de viitor 🙂

  6. Monique, ai dreptate, ip-ul nu e solutia, dar macar avem cat de cat o evidenta. Poate ca o combinatie intre detectarea ip-ului si reguli grele va echilibra balanta.

  7. Nu stiu daca e bine sa te iei dupa ce spun altii…Mai bine verifici tu, pentru ca si eu m-am vazut zilele trecute pe lista ei neagra si desi am dovedit impreuna cu cealalta fata ca se inseala cu buletinele, sustine in continuare ca avem conturi false…Nu as fi crezut ca as putea fi pusa in asemenea situatie sau ca ip-ul meu poate fi preluat de altcineva, dar se pare ca se poate…Am intrebat programatori, dar Ana se pricepe mai bine decat ei dupa o cautare pe google…Din curiozitate, daca ai vreun comentariu de la Calin Elena, are acelasi ip cu al meu si la tine?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...