TAG TIME!! 7 INTREBARI!!!



Buna frumoaselor!!Am primit acest tag de la By Dee make-up ,si ii multumesc pe aceasta cale ca s-a gandit si la mine!!!Poopik Dee!! 
Asaaa…Sa raspundem la provocare….

1. Dacă ai putea să intri şi să trăieşti într-o carte, care ar fi aceasta ? Motivează alegerea făcută! (dar într-un film? dar într-un cântec?)
Hmm, intr-o carte ar fi „Indragostita de un masai” de Corinne Hofmann! E o poveste de viata si dragoste in indepartata Kenya.Povestea este una adevarata,si e un exemplu de urmat, autoarea a luptat pentru ceea ce si-a dorit ,oricat a parut de dificil .
Daca as trai intr-un film ,as alege din multimea de favorite ,filmul „The Ghost” un film fenomenal,daca l-ati urmarit intelegeti ce vreau sa spun.
Si in sfarsit ..daca as trai intr-un cantec..hmm..sunt multe dar imi place foarte mult Mary J.Blidge&U2 „One Love”.E superb!!!:))
2. Dacă ai putea să-ţi alegi prenumele care ar fi acesta? Dar în cazul în care ai fi de gen opus?
Nu cred ca mi-as schimba prenumele.”Maria” e un nume frumos :)) Daca as fi fost baiat mi-ar fi placut sa ma numesc ” David” sau „Alexandru”..sau amandoua :))..
3. În ce altă ţară ai vrea să trăieşti pentru un an şi de ce?
Pff cred ca mi-ar fi placut sa traiesc in Anglia. Nu stiu de ce,dar cred ca sunt foarte educati si privesc altfel viata, plus sunt de vizitat atatea locuri frumoase…
4. Care e visul cel mai neobişnuit ce l-ai avut şi ţi-l aminteşti?
Hmm de obicei prefer sa nu imi amintesc visele,mai ales daca stiu ce inseamna, de cateva ori (chiar de prea multe ori..:/) s-au adeverit in sens negativ si prefer sa le uit. 

5. Povesteşte o zi din viaţa ta imaginându-ţi că eşti un animal.
Zum, zum, zum, albinuta mea,
Prin campii si prin razoare,
Alergand din floare-n floare,
Zum, zum, zum, albinuta mea.

Zum, zum, zum, albinuta mea,
Cautam prin floricele,
Si-adunam mierea din ele,
Zum, zum, zum, albinuta mea .. ..:)))) Deci? Vreau sa fiu o ALBINUTZA:))

6. Dacă ai putea trăi în pielea altcuiva pentru o perioadă limitată de timp, cine ar fi această persoană şi de ce ai ales-o?
Grea decizie..hmm as alege sa fiu Kate Middleton, e o femeie frumoasa,eleganta ,cu multe calitati ,plus as dori sa vad cum decurge o zi obisnuita la palatul regal..
7. Dacă te-ai trezi singur pe lume, care crezi că ţi-ar fi primele gânduri şi ce ai face prima dată?
Psihologic as claca asta e sigur, nu stiu care ar fi primele ganduri ,cred ca as avea in cap o avalansa de intrebari..Dar cine ar putea raspunde daca as fi singura?!! NOBODYY! Cahh ,nici nu vreau sa ma gandesc ,eu si acasa cand fac curatenie de exemplu trebuie sa aud muzica lol ,nu suport singuratatea si nici linistea pff.

 Cam astea au fost raspunsurile mele,sper ca v-au placut !!!:)) Astept comentariile voastre cu drag!Love ya gurls!Xoxo
 Dau acest tag : http://shoeper-women.blogspot.com/
                        http://www.ionnysworld.com/
                       http://catallinanails.blogspot.com/
                       http://gabryelles-blog.com/
                     

10 Comments

  1. Imi plac raspunsurile tale.
    Nu am citit "Indragostita de un masai " ,dar dupa cele scrise de tine , o voi citi.
    Te urmaresc cu placere.
    Si banuiesc ca esti foarte harnicuta ,daca te-ai identificat cu o albinuta.
    Numai bine , te pup.

  2. Uite noroc cu tagul asta ca te mai cunosc cate putin 😀 Sa stii ca melodia cu albinuta o cant tot timpul printesei mele :)) bine recunosc ca in fundal canta si laptopul =))
    Pupicei :* :*

  3. Ce bataita iti dau:))!! Am de treaba! Pt acest tag trebuie sa ma concentrez, sa dau rspunsuri..Pfuu, carte, film…:)Sa vad ce va iesi:D:D

  4. Frumoase raspunsuri ne-ai oferit! Sincer doar prin taguri putem afla cat de diferite sunt personalitatile noastre. 😀 Multumesc mult pentru tag scumpa:*:*

  5. ce simpatice raspunsuri ai dat…de fapt, tu esti o simpatica :*

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...