Leapsa..jocurile copilariei

Buna dimineatza frumoasele mele! 🙂 Astazi am primit o „palma” peste ceafa hehe de la draguta Anfreutza, o leapsa din care sa reiasa conditia fizica actuala..Doaah..ce aveti cu mine maica? La varsta mea conditie fizica?Pffff :))) Grele hehe..Dar sa purcedem cu cele 3 intrebari..

1.Faceti miscare in fiecare zi?
Pai miscare cred ca e in fiecare zi ,dam din maini ,gesticulam ca disperatii :)… glumesc XD Pai da de ceva timp imi place sa urmaresc stilul de dans ragga ,sunt pur si simplu innebunita dupa acest stil si ma maimutaresc si eu .O urmaresc cu drag pe Laure si incerc sa fac si eu la fel cam 30 de min pe zi.

Sau mai fac un program scurt (cand am vointa of course XD) al lui Tiffany foarte interesant si zic eu ca ar da rezultate daca m-as tine de el :

2.Ce sporturi practicati si cat de des?
Pfiuuu..Atrecut vremea mea cand eram praticanta de judo si gimnastica 🙂 Aste se intampla pana in clasa a 9a 🙂 Au fost vremuri frumoase ,acum nu mai practic nici un sport inafara de zbenguiala prin casa ca nebuna ( Ps:vizez ca ajung dansatoare in echipa lui J.Lo hihi) .Acum o luna ma gandeam sa imi fac abonament la sala ,dar ehh nu imi place sa ma duc singura …deci mai astept … 🙂

3.Daca ar fi sa facem o intalnire sportiva (si blogosferica) in ce meciuri v-ati baga ?
Hehe ar fi interesant sa stiti 🙂 Cred ca mi-ar place un tenis sau un volei. Ma rog mi-as rupe gatul la amandoua ,dar ce mai conteaza lupt pentru echipa hehe :))

Sper ca v-au placut raspunsurile mele, dau leapsa mai departe lui Ana NaghiBubu, DarLyst, Miu-Miu, si cine mai vrea sa preia aceasta leapsa . Va pooop dulce

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...