Castigatoare Giveaway 25sept-12oct

Buna dimineata ,asa cum v-am promis astazi am facut extragerea pentru concursul organizat in colaborare cu DepozitulDeLenjerie ,le multumesc foarte mult ca au fost alaturi de noi si ne-au oferit acest minuntat body.
Vreau sa va reamintesc ca este singurul depozit online de lenjerie intima din Romania, in care gasesti  o gama foarte larga de produse la  preturile cele mai mici.
Dar sa revenim la concurs:) Au fost 115 inscrieri ,din care 2 erau cometariile mele plus o intrare in concurs a doamnei/domnisoarei Julia Juliana  care sa inscris in dimineata aceasta dupa ce eu aseara am spus STOP CONCURS! Deci iar revin la acele reguli ,fetelor daca nu cititi regulile si nu le respectati va anulez intrarea in concurs. 
Deci in total avem 112 intrari valide…Random.org a ales….NR 63!!

Sa vedem cine este fericita castigatoare…..

                                               Felicitari TANTZA C-TINA!!
Share-ul pentru concurs este valid :

 
Felicitari draga mea,sa te bucuri de acest body minunat ,astept mesajul tau cu datele tale de contact la adresa de email marya_aguritza@yahoo.com pentru a le transmite sponsorului nostru DepozitulDeLenjerie.ro
Multumim inca o data sponsorului ,restul fetelor sa nu fiti suparate vor mai urma concursuri dupa cum v-am mai spus totul depinde de voi ,de cat de active sunteti atat pe pagina mea de facebook cat si pe blog!
                                                                   PUPICI!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...