O mică idee..dacă aş fi partener media

Cum ai promova SuperBlog, dacă ai fi partener media?.. Grea întrebare pentru mine ,sunt la prima participare în cadru acestui concurs şi am o mulţime de idei ,întrebări ..sau nemulţumiri.
Nu vreau să fiu ironică dar după părerea mea ,acest concurs nu a fost promovat cum trebuie .
Din ce am observat a fost o mică sfârâială cu scântei inainte de începerea concursului ,în care fiecare viitor participant a „promovat” pe blogul personal intrarea la SuperBlog 2012.
Apoi partenerii media au avut şi ei aportul lor în mediatizarea concursului printre care aş vrea să îi enumăr pe :www.radiolynx.ro   ,www.trilulilu.ro ,www.connect.ro ,www.photomagazine.ro www.prwave.ro ,www.121.ro ,www.robintel.ro ,www.obisnuit.eu ,www.moneywatch.ro , www.arenait.net  şi  ultimul partener media este  www.jurnallifestyle.ro .
Mi-a făcut plăcere să văd că ocupanţii locurilor întâi la cele patru ediţii anterioare respectiv Manuel Cheta, ocupantul locului I la SuperBlog 2010 (obişnuit.ro),Robin Molnar, castigatorul locului I la SuperBlog 2011(robintel.ro), Bogdan Mihalascu, locul I la SuperBlogger din 2009(moneywatch.ro) şi  cei de la ArenaIT (blog colectiv) locul I la SuperBlog 2008 au păstrat până la final logo-ul concursului .
Dintre cei enumeraţi mai sus cred că cel mai activ pe perioada a celor 2 luni de concurs a fost RadioLynx ,am ascultat cu drag fiecare emisie live în care am avut ocazia să cunosc o parte din sponsori şi chiar m-am bucurat că am putut să pun şi întrebări.
Dacă aş fi partener media ,aş alege şi eu calea radiofonică . Dar aş pune mai mult accent pe promovarea bloggerilor mai puţin cunoscuţi . Aş adopta un program de minim 2 ore în care aş lua câte un interviu fiecăriu participant la SuperBlog pentru a putea să îl cunoaştem mai bine,care îi sunt dorinţele sau aşteptările pe viitor.
Părerea mea este că ar trebui promovaţi bloggeri nu doar concursul în sine.
Mi-ar plăcea să atrag atenţia cât mai multor ascultători să îi antrenez în discuţiile nostre live ,să pună întrebări invitatului şi chiar de ce nu să ofere mici sfaturi.
Mi-aş dori şi posibilitatea unor emisiuni televizate ,cred că ar fi de un real succes un astfel de format. O emisiune săptămânală în care să dezbatem pe larg ce înseamnă SuperBlog pentru un participant sau care este secretul pentru a câştiga titlul de superblogger.
Idei ar fi multe dar nu sunt aşa pricepută în tainele mass-media ,poate în timp voi învăţa din mers şi voi fi în măsură să îmi formez o idee..cine ştie la anul voi avea o idee mai concretă .

  Acest articol a fost scris pentru proba nr 29 la SuperBlog 2012 !

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...