N-ai ştampilă , nu exişti!

Nu lucrez la birou şi nici nu cred că mi-aş dori vreodată să stau în spatele lui, după un morman de acte şi dosare pline de praf. M-aş simţi ca într-o arhivă veche, şi la cât de sensibilă sunt cred că alergiile ar fi ca la ele acasă. Cu toate astea, necesitatea unei ştampile este importantă pentru un act oficial. Chestia asta e valabilă la medici, avocaţi, psihologi şi mulţi alţii.
Eu stau să mă gândesc de ce bucătarii nu îşi fac şi ei ştampile? Pe lângă faptul că la un restaurant mai de Doamne-ajută îţi aduc nişte farfurii gigant şi în mijloc (de abia vezi cu lupa) tronează trufandaua pe care ai comandat-o, farfuria e mâzgălită cu câţiva stropi de sos. Cică aşa e frumos şi te face să mănânci tot. Păi nu mai bine îşi face nenea bucătarul o ştampilă frumoasă? Şi în loc să-mi mâzgălească farfuria, pe un colţ al ei să vezi frumuşel „Chef Vasilică vă urează poftă bună!” şi altfel priveşti munca omului. Şi să nu uit, ştampila va funcţiona cu sosul ăla cu care mâzgălea farfuria. Deci va fi comestibilă.
Eu nu sunt nici avocat, nici bucătar. Sunt blogger şi mai cochetez cu mărgelitul. Am nevoie de ştampilă? Poate că da, poate că nu. Dar pentru că îmi place să fiu de felul meu unică, mi-a venit o idee. Blogul meu face din când în când surprize fanilor: organizez concursuri cu premii. În momentul când trimit premiile, îmi place să scriu pentru fiecare câştigător câte un mesaj şi la sfârşit să semnez. Acum stau şi mă gândesc dacă nu ar fi mai frumos să-mi creez o ştampilă care să îi dea o notă personalizată mesajului meu. Ar fi mai practic şi mai uşor de utilizat un pix cu ştampilă, dar la cât de ameţită sunt cu siguranţă l-aş pierde, aşa că rămân la categoria celor obişnuite. Ştampila va avea linkul blogului, iar mai jos mi-am personalizat un pic numele Aguritza – A urmat de o guriţă sau buze după cum se vede în imagine.

De parte cealaltă , hobby-ul meu cu mărgelitul cere multă personalizare pentru fiecare client în parte. Aşa că m-am gândit să îmi „pun amprenta” şi pe etichetele bijuteriilor handmade. Nu vor mai fi simple, lipsite de individualitate, şi punând această ştampilă le voi da o notă de autenticitate. Îmi plac perlele aşa că le-am ales pentru ştampila mea împreună cu sigla de designer.

Cam aşa văd eu cele două ştampile, personalizate după gustul meu. Sper să vă placă şi vouă, pentru că eu sunt tare încântată de ideile mele. Iar dacă nu vă plac, în cel mai rău caz, mă las de blogging şi mă fac bucătar, poate cu ştampila comestibilă voi avea mai mult succes.

Acest articol a fost creat special pentru proba numărul 9 , din cadrul competiţiei SuperBlog 2013 .

 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...