Din cocioabă-n cuibuşor de nebunii…

Ghiţă, de ceva vreme e trist. Gândurile îl macină în fiecare noapte şi nimeni nu-i înţelege focul ce-i umbreşte chipul brăzdat de ridurile vârstei. Încă de anul trecut, necazurile s-au abătut asupra lui şi asemeni unui blestem, şirul problemelor parcă nu mai avea sfârşit. Fiind un om cu suflet mare şi iubit de semenii lui, unii au băgat de seamă că ceva nu este în regulă şi pentru că „prietenul la nevoie se cunoaşte”, unul din prietenii de suflet a lui Ghiţă şi-a făcut curaj să-l întrebe care-i baiul.
-Ce să fie, Ioane. Vremea trece, necazurile se ţin scai de mine. Zici că-s blestemat. A venit vremea să fiu în rândul lumii, să mă însor cu Maricica. Unde să-mi aduc nevasta, Ioane? În cocioaba asta? Cu salariul meu nu îmi permit mare lucru…
-Şi de ce nu vorbeşti? Ai impresia că dacă te vaiţi de unul singur te aude cineva? Am o soluţie pentru tine, Ghiţă. Ai nevoie de AVBS…
-Băi, ai înnebunit? Mă înveţi alfabetul? Apropo, blestemat sunt dar prost nu, clar? După A vine B, nu ce zici tu acolo, tăntălăule.
-Prost nu eşti, Ghiţă. Lasă-mă să vorbesc, omule. Vroiam să îţi spun de AVBS Credit. Ei au soluţia cea mai bună pentru tine şi crede-mă că nu vei avea parte de nici o surpriză neplăcută din partea lor.
Fie că ai nevoie de un credit ipotecar sau un credit de nevoi personale, mereu se găsesc soluţii pentru fiecare problemă. Simplu ca „bună ziua”, Ghiţă.
-Tu crezi că eu am timp să umblu de nebun prin bănci, Ioane? Să mă plimbe ăia de colo-colo?
-Nu te plimbă nimeni, Ghiţă. Un consultant financiar te va ajuta de la primul pas, totul gratuit pentru că el este plătit de bancă. El va şti care sunt nevoile tale, le va găsi o soluţie şi te va ajuta să întocmeşti dosarul de credit, urmăreşte procesul de aprobare a creditului fără ca tu să te stresezi. AVBS Credit deţine în portofoliu cele mai bune oferte şi ca să îţi dau un mic exemplu să luam caracteristicile unui credit ipotecar:
*Perioada: 6 luni – 35 ani… destul timp cât să creşti un copil şi vreo doi nepoţi… nu contează că nu-s ai tăi
*Vârsta: 18-70 ani… tu ai 32, nu?
*Suma: 5.000 Euro – 400.000 Euro… îţi mai rămâne şi de-o măslină
*Moneda: Lei sau EURO…
*Dobanda: fixă sau variabilă… şi încă nu am spus tot.
-Serios, Ioane?
-Foarte serios. Cum crezi ca mi-am permis să-mi duc mândra în Grecia şi în Tenerife? Îţi spun eu… cu un credit de vacanţă, Ghiţă. Tu vrei să îţi faci casa boboc pentru mândra ta, nu? Hai, nu mai bolborosi ca un moşneag şi asculta ce îţi spun. Treaba e simplă şi stai că nu ţi-am zis faza cea mai tare… tot ai telefonul ăla poţi aplica pentru un credit direct de pe el cu aplicația AVBS Credit (disponibilă numai pentru utilizatorii de Smartphone Android sau iO) care se instalează rapid şi după instalare introduci codul unic 0001 şi gata, omule.
-Ioane m-ai zăpăcit cu termenii ăştia… mai uşor.
-Lasă Ghiţă că nu îţi trebuie doctorat să instalezi aplicaţia. Să nu uit o chestie. Sunt foarte transparenţi şi vor să arate lumii că nu au nimic de ascuns.Ca să te convingi de acest lucru, există un program tip Big Brother unde îi poţi urmari pe consultanţii AVBS Credit în timp ce sunt la lucru sau în pauze.
-M-ai făcut curios. Stai să instalez aplicaţia…

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...