Beauty Space Review – Kit complet pentru epilare Home

 

Bine v-am regăsit, dragii mei! Astăzi vă propun să vorbim despre epilarea cu ceară, o metodă foarte utilizată şi eficientă în îndepărtatea părului nedorit. Epilarea cu ceară nu necesită mult timp, lasă pielea fină pentru mai mult de 3 săptămâni (depinde foarte mult de ritmul de creştere a firului de păr) şi pentru a obţine rezultate cât mai bune sau pentru a preveni eventualele complicaţii ce pot apărea pe parcursul procesului de epilare, este bine să ţinem cont de câteva sfaturi utile.
O fi primăvară dar decât să ajungem ca stimabila doamnă de mai sus, mai bine ne documentăm puţin şi facem ca totul să pară o joacă de copii, nu? Pentru o epilare corectă şi lipsită de orice griji este indicat să pregătiţi epiderma foarte bine printr-un duş cald urmat de gomaj riguros. În fiecare zi epiderma acumulează celule moarte ce îmbâcsesc porii şi din acest motiv este necesară o curăţare abrazivă pentru îndepărtarea lor. Atenţie la igiena epilării dar şi la produsele folosite pentru epilare. Nu orice produs se potriveşte unei anumite zone a corpului şi de cele mai multe ori, iritaţiile apărute după epilare dovedesc că acea zonă este extrem de sensibilă şi trebuie să acorzi o atenţie mai mare metodei de epilare cu care este compatibilă.
Acum trei săptămâni am făcut cunoştinţă cu un kit de epilare complet pentru acasă. Epilat Pro este un magazin online unde poţi procura absolut tot ce este necesar pentru epilare şi nu numai. Prin categoria de produse găsim ceară tradiţională, încălzitoare de ceară, vopsea sprâncene, ceară elastică, kituri consumabile, kituri pentru epilat, produse de unică folosinţă ş.a.m.d.
Kitul pentru epilare cu ceară de unică folosinţă conţine:
– 1 încălzitor de ceară
– 2 rezerve cu ceară Azulena
– 1 rezervă ceară Titan Rosa
– 1 rezervă ceară cu Miere
– 1 pachet benzi de epilat 100 de bucăţi
Sinceră să fiu acum 6 ani încă eram adepta aparatului de ras, însă după câteva experienţe neplăcute am renunţat la această metodă. De când am descoperit epilarea cu ceară totul pare mult mai simplu şi întreg ritualul de epilare a devenit deja ceva plăcut… ştiţi vorba aia „Suferă baba la frumuseţe!”. Kitul pentru epilare prezentat mai sus poate fi folosit cu succes pe toate zonele corpului, iar procedura este destul de simplă.
Alegeţi una din cele patru rezerve pe care doriţi să o folosiţi(eu am ales pentru prima dată cea cu miere) apoi introduceţi rezerva în încălzitorul electric, conectaţi-l la sursa electrică şi aşteptaţi circa 20-30 de minute. După verificăm dacă rezerva s-a încălzit, aplicăm ceara pe pielea curată în sesul creşterii firelor de păr, aplicăm o bucată de hârtie şi îndepărtăm rapid în sens invers. În caz că rămân reziduri de ceară le putem îndepărta cu o bucată de hârtie, după ce am masat delicat porţiunea epilată cu un ulei hidratant. Eu folosesc ulei de cocos pentru că miroase bestial şi lasă pielea fină. Uleiul de cocos se absoarbe foarte repede în piele şi datorită acţiunii sale antibacteriene previne iritaţiile după epilare.

Dintre cele patru rezerve cu ceară, favorita numărul 1 rămâne cea cu miere urmată de Titan Rosa( este extraordinară şi parcă special concepută pentru cei cu piele sensibilă). Azulena mi s-a părut un pic mai greu de lucrat cu ea, nu înţeleg motivul. S-a încălzit şi se întinde pe piele un pic mai greu faţă de celelalte, dar îşi face treaba în cele din urmă. Preţul acestui kit este destul de modic, doar 84 Ron. Dacă ne gândim câţi bănuţi trebuie să lăsăm la un salon după o şedinţă de epilat… ne apucă groaza. O şedinţă la un salon pentru un epilat lung plus inghinal, plus… te costa în jur de 90 ron sau mai mult, nu? Cu acest kit eşti în avantaj, dai 84 de Ron şi te epilezi pe braţe, picioare etc de minim 4 ori garantat. Dacă rămâi fără rezervele de ceară le poţi achiziţiona la un preţ de 5 Ron pe bucată, iar pachetul de hârtie pentru epilat de 100 de bucăţi este doar 12 Ron sau poţi opta pentru cel de 250 de bucăţi la numai 27 Ron.

Toate produsele de unică folosinţă le poţi achiziţiona din magazinul online Epilat Ro şi vă mai spun încă ceva… am găsit săpun natural din lapte de capră 100%. Eu am testat două din cele 11 sortimente disponibile. Săpunul natural din lapte de capră şi gălbenele a fost favoritul soţului meu. De ceva timp are probleme cu pielea mâinilor şi a fost curios să vadă dacă cu acest săpun să vede vreo diferenţă. A fost 100% mulţumit şi chiar mi-a spus că îl va folosi în continuare. Săpunul din lapte de capră şi gălbenele regenerează pielea fiind recomandată celor ce au un ten uscat, sensibil şi predispus la roşeaţă.

Eu am testat săpunul natural din lapte de capră cu coenzima Q10. Un săpun excelent pentru toate tipurile de ten, hidrateaza pielea, conferindu-i elasticitate şi senzaţie de construcţie, stimulează producţia de colagen, încetinind procesul de îmbătrânire a pielii. Acest săpun se poate folosi cu succes după procesul de epilare. Curăţă delicat rezidurile de ceară, lăsând pielea catifelată. Le recomand 100%!

Sunt curioasă dacă voi aţi încercat acest kit complet de epilare, dragile mele… care sunt impresiile voastre?

2 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...