Athina Professional – Epilarea acasă, o plăcere – nu durere!

athina professional

Am descoperit produsele Athina Professional de curând, mai ales că perioada pandemiei mi-a cam tăiat elanul pentru vizita la salon. Epilarea acasă nu îmi este străină și de cele mai multe ori era ca o mică pauză din cotidian. Există numeroase metode de epilare pentru acasă, dar pentru mine epilarea cu ceară elastică mi se pare fantastică. În funcție de producător, ceara de epilat elastică poate fi găsită sub formă de discuri, granule sau perle, poate fi vâscoasă sau solidă, asemenea unui săpun. Dintre toate acestea, cea mai folosită și avantajoasă este cea sub formă de granule.

M-am documentat foarte bine înainte să îmi procur propriul kit de epilare pentru acasă. Așa că produsele Athina Professional mi s-au părut extraordinar de calitative și chiar sunt folosite de multe saloane din oraș. Absolut tot ce îți trebuie pentru o piele fină și catifelată, le găsești pe site-ul EpilatPro.ro. Ceara de epilat elastică Athina Professional se întinde foarte ușor atunci când e călduță și se strânge pe firul de păr. Pe măsură ce se usucă, se îndepărtează foarte ușor fără să lase reziduuri lipicioase.

athina professional

Ceara elastică se poate folosi pentru îndepărtarea părului din orice zonă a corpului, dar înainte să te apuci de treabă… pregătește-ți pielea. Fă un duș cald și exfoliază-ți pielea! Imediat după, usucă-te bine și folosește o loțiune cu aloe vera de la Athina Professional. Are o textură fluidă şi nelipicioasă, care se absoarbe rapid. Înmoaie pielea mulţumită conţinutului de Aloe Vera cu proprietăţi emoliente şi protectoare. Se aplică ușor prin masare, înainte de epilare, pentru a înlesni aderenţa la firele de păr şi a asigura un proces de epilare rapid şi eficient. Extractul de Aloe Vera din loțiunea minune are proprietati antiinflamatorii, antiseptice si antibacteriene.

Skin care is like dieting. You have to invest time and effort.

După ce ai pregătit pielea, este timpul pentru epilare. Ceara elastică (varianta granule) se încălzeşte în încălzitorul special pentru ceară la 60 de grade Celsius, până când capătă o consistență lichidă, ușor vâscoasă. Se întinde un strat uniform și foarte subţire pe piele (o grosime medie de 1-3 mm), cu ajutorul unei spatule din lemn. Acționează pe suprafețe mici dacă vrei ca totul să meargă repede și nu supraîncălzi ceara.  După ce ceara s-a uscat puțin, trage de jos în sus sau în direcţia opusă creşterii firului de păr pentru a îndepărta totul dintr-o mișcare. Ei, cum este? Observi pielea fină și catifelată? Eu am folosit ceară Film Premium elastică aurie de calitate superioară, ce poate fi folosită pe tot corpul. Este safe pentru piele și nu conține colofonium.

Beautiful skin requires commitment, not a miracle. – E. Laszlo

Bineînțeles, ca după orice altă metodă de epilare, este indicat să folosești o cremă sau un ulei calmant, pentru ca roșeata să dispară.  Zona afectată își va reveni cât mai repede la normal. Eu folosesc laptele cu extract de Aloe Vera Athina Professional  ce curață și hidratează foarte bine pielea după epilare. Această loțiune lasă pielea moale și matăsoasă și este recomandată în special pentru pielea îmbătrânită. În funcție de caz, mai folosesc un ulei calmant cu mușetel tot de la Athina Professional. Conferă pielii o strălucire superbă și are o textură extrem de fluidă. Este îmbogăţit cu extract de muşeţel care mulţumită proprietăţilor calmante face produsul ideal pentru curăţarea pielii sensibile şi delicate.

Acum că ai terminat, te poți bucura multe săptămâni de o piele fină și catifelată! Dacă nu cunoșteai până acum produsele Athina Professional, te invit pe site-ul EpilatPro.ro să descoperi toate gamele pe care le au. Strălucirea pielii este rezultatul unei îngrijiri adecvate a acesteia, așa că ai grijă de ea și folosește produse profesionale și de calitate. Îmbrățișări!

2 Comments

  1. Nu m-am epilat niciodata cu ceata clasică.Eu folosesc aparatul care încălzește rezervele de ceară.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...