Câștigă fiecare bătălie pe care viața ți-o impune…

Când viața îți dă lămâi, fă o limonadă! Trage aer adânc în piept, imaginează-ți că ești protejat de o bulă de aer invizibilă și reflectează la sentimentele tale. Știu că nu este ușor și privind lucrurile de pe margine, uneori este atât de simplu să aruncăm cu sfaturi. Ne dăm cu părerea fără să ținem cont de nimic! Suntem ipocriți din toate punctele de vedere și uneori este bine să te pui în pielea „victimei” și apoi să te arunci cu sfaturi gratuite. Bineînțeles, cu toții avem nevoie de un sfat la un moment dat. Un aspect deosebit de important este că fiecare dintre noi este diferit de celălalt.

Cel ce spune că e imposibil nu ar trebui să-l împiedice pe cel ce nu crede aşa ceva. – Albert Einstein

Cu toții avem modalități diferite de a face față durerii sau a unor probleme ce la un moment dat nu le găsești rezolvare. Există oameni care trec ușor peste obstacole, iar alții se îneacă în propria amărăciune. Sunt unii care nu acceptă ajutorul celor din jur și atunci chiar nu ai cum să-l ajuți… pentru că el/ea nu acceptă mâna ta de ajutor. Nu vede rezolvarea problemelor în sfaturile tale și absolut tot ce ai încerca să faci e sortit eșecului. Una peste alta, depinde de fiecare om în parte să-și îmbunătățească starea de spirit și să vadă dincolo de probleme.

Ce vă ajută pe voi să vă îmbunătățiți starea de spirit? Încearcă să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Unele lucruri sau probleme chiar nu merită nervii și timpul meu, așa că eu încerc să fiu recunoscătoare pentru ceea ce am. Nu am vilă cu piscină, nici catralioane pe cardul de salariu și la o mică privire în ansamblu… am tot ce-mi trebuie.

Cei mai amuzanți oameni sunt cei care odată au fost triști. – Confucius

Am niște copilași minunați și sănătoși, o familie care mă susține și o mână de prieteni care ar merge la război cu/pentru mine. Te simți trist? Îmbrățișează pe cineva! Îmbrățișările sunt o modalitate atât de ușoară de a-ți exprima dragostea și grija, fără a fi nevoie să spui un cuvânt. Și e gratis! Asigură-te că acorzi o atenție echitabilă tuturor priorităților din viața ta, cum ar fi munca, relațiile, sănătatea și fericirea personală.

Problemele și obstacolele din viața ta vin și trec, așa că primește-le cu zâmbetul pe buze! Câștigă fiecare bătălie pe care viața ți-o impune cu fruntea sus și niciodată să nu crezi că nu ești important. Privește în sufletul tău și undeva, într-un colț mititel vei găsi puterea necesară de a face față haosului.

19 Comments

  1. Am castigat pana acum toate bataliile cu viata, dar acum imi este tot mai greu.

  2. Eu incerc mereu sa ma regasesc prin micile placeri ce mi le fac mie, cum ar fi o baie luuuunga, o carte buna, cateva cumparaturi. Ce-i drept, parca stresul a inceput sa puna stapanire pe mine din ce in ce mai mult, dar important este sa nu cedez si sa ma bucur de lucrurile marunte!

  3. Intotdeuana trebuie sa te lupti pt ce iti doresti si sa nu te lasi invinsa de rautatea din jur.Viata merita traita pas cu pas si sa te bucuri de copii tai.

  4. Ce frumos ai spus și scris, mi-ai dat încredere în mine. Mulțumesc frumos! ??❤

  5. Este foarte important sa reusim sa gandim pozitiv chiar si atunci cand viata ne pune la incercarile cele mai grele.

  6. Foarte adevărat spus,cu toții suntem diferiți și reacționăm diferit în astfel de situații,dar trebuie să fim puternici și să mergem mai departe orice s-ar întâmpla .

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...