Povestea din spatele unui cadou potrivit

Untitled

Valoarea cadourilor nu se măsoară-n bani, dragii mei. Intenţia contează şi de cele mai multe ori un cadou reuşit satisface nevoia spirituală şi emoţională a persoanei care-l primeşte. Atunci când primeşti ceva te simţi apreciat, mai echilibrat mental şi destul de emoţionaţi de gestul în sine mai ales dacă cadoul a fost oferit corect. Spun „corect” pentru că din dorinţa de nu a ajunge la un party sau eveniment „cu mâna goală”, uităm să punem preţ pe cadoul în sine, ce înseamnă el şi cumpărăm în grabă ce pică. Trebuie să ţinem cont de preferinţele persoanei căreia îi oferim cadoul şi nu cumpăraţi un cadou din instinct. Contează foarte mult aspectul cadoului, modul de prezentare a lui şi mai ales felul în care îl oferim.

” Modul în care dăruieşti valorează mai mult decât darul însuşi – Pierre Corneille „

Îmi place să fac cadouri şi niciodată nu le-am ales doar de dragul armoniei. Fiecare cadou are o poveste în spatele lui ce se va transforma în amintiri plăcute şi emoţii speciale. Fiecare zâmbet, îmbrăţişare, fiecare sclipire din ochii celui care primeşte cadoul este tot ce am nevoie pentru a păstra momentul special undeva în sufletul meu. Sunt adepta cadourilor personalizate şi întotdeauna am încercat să ofer ceva unic, uneori simbolic dar dăruit din inimă. Majoritatea cadourilor sunt bijuterii personalizate.

dbc34

Dacă aş fi pusă în situaţia de a oferi un cadou acum unei prietene, alegerea cea mai potrivită ar fi Lovebird. O gamă variată de brăţări deosebit de frumoase, personalizate la cerere sau poţi opta din cele deja existente. Brăţara Trifoi mi se pare specială, simbol al norocului şi a şanselor benefice în viaţă. Un cadou potrivit pentru cei dragi şi cu siguranţă va fi apreciat de cea care o va purta.

dbc35_2

Dacă aş oferi un cadou unui copil, braţara Îngeraş este alegerea perfectă. Un simbol puternic ce oferă protecţie şi siguranţă purtătorului. Puteţi opta de a dărui această brăţară chiar şi celor mari, se vor simţi emoţionaţi de simbolistică şi vor aprecia faptul că vă gândiţi la bunăstarea lor. Observ că oamenii încă se tem de primirea sau oferirea unui cadou. Nu ezitaţi să cereţi ajutor atunci când nu sunteţi hotărâţi sau simţiţi nevoia să auziţi şi alte păreri înainte să vă decideţi. Unii sunt adevăraţi maeştrii în găsirea cadoului perfect, în schimb alţii nu au acest „talent” şi deseori se luptă din răsputeri cu această sarcină grea. Ţineţi cont, cadourile nu sunt simple forme de politeţe. Ele exprimă respectul tău faţă de cel care primeşte darul, arată mesajul pe care doreşti să îl transmiţi şi bineînţeles, lasă amintiri de suflet ce le vei purta mereu în inimă.

16 Comments

  1. Cate bijuterii frumoase sunt pe acest site !!!
    Felicitari draguta mea, pentru un asa articol simpatic si plin de informatii interesante !!!
    Te pup si te imbratisez cu mult drag !!! :* <3

  2. Chiar sunt un tip de daruri care pot face multumit si cel mai mofturos sarbatorit, sunt ideale chiar si pentru aniversari sau momente marcante,si da, ma incanta ca pot fi oferite micilor si marilor sarbatiriti.

    • Aşa este, draga mea. Ai mare dreptate, o bijuterie personalizată poate fi purtată de oricine indiferent de vârstă. Lovebird chiar are o gamă variată de „mici cadouri”, putin mai greu este să te hotărăşti la ceva anume. Te pup!

  3. Un articol scris din suflet!
    Si eu as vrea o bratarica pentru fetița mea. Îmi plac bijuteriile personaluzate

  4. Intotdeauna este o provocare sa alegi cadoul potrivit,Intradevar pentru unii dintre noi este importanta intentia,dar pentru altii valoarea materiala si nu cea sentimentala.

  5. Foarte frumoase aceste 2 brățări și cea cu îngeraș ,dar și cea cu trifoi sunt superbe .Cànd ofer cadou unei persoane dragi ,îmi place să dăruiesc ceva de care să se poată folosi de el și mai târziu . Mulțumim pentru recomandări !

  6. Tare frumoase brataricile!Cred ca și mamei mele i-ar plăcea una 😍

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...