Costume de baie – Wishlist de vară

swimwear

Canicula ne omoară şi nu ne rămâne decât să fugim către mare sau la cea mai apropiată piscină pentru a ne răcori. Un must have în ţinuta legeră de vară este un costum de baie potrivit. Nu de puţine ori am observat că doamnele sau domnişoarele exagerează în ceea ce priveşte alegerea corectă a unui costum de baie şi de cele mai mult ori, defectele siluetei noastre deranjează vizibil. Dacă nu ai un corp bine lucrat într-o sală de fitness sau cum este şi normal, vârsta îşi spune cuvântul…te rog, nu exagera. Încearcă să ţii cont de formele tale şi rezervă-ţi timpul necesar pentru a alege în cele din urmă un costum de baie perfect pentru nevoile tale, care te vor ajuta să arăţi minunat dar în acelaşi timp să ascundă cu grija imperfecţiunile pielii.

Sexy Women Halter Padded Hight Waist Floral Print Bikini Set Swimwear Beach

swimwear

Celulita nu iartă pe nimeni. Unele persoane de sex feminin sunt mai norocoase, dar altele nu. Există mici trucuri ca să ascunzi celulita vizibilă şi să te bucuri de soare. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îţi hidratezi profund pielea, micile „cratere” provocate de celulită se vor observa mai puţin pe o piele hidratată decât pe una uscată. Al doilea pas este alegerea costumului de baie. Alege un model sport cu pantaloni ca să maschezi celulita de pe fese. Wishlist-ul meu de vară este alcătuit din piese vestimentare comercializate de CNDirect.com. Dacă vă faceţi cont pe acest site şi puneţi o comandă aveţi posibilitatea să folosiţi următoarele cupoane(cele cu roşu) cu reducere:

CNblog5 == Get $5 off on once purchases of $59
CNblog10 == Get $10 off on once purchases of $99

Sexy Women Backless Floral Print One-Piece bikini Set Swimwear Beach

swimwear

Eu ador costumele de baie înflorate. Sunt mai vesele, pline de culoare, perfecte pentru o vacanţă de vară ideală la malul mării. Costumele de baie întregi sunt alegerea perfectă atunci când eşti mai plinuţă şi îţi doreşti să ascunzi câteva imperfecţiuni. Nu uita, draga mea… dezvaluie câte puţin, exact acolo unde trebuie, şi vei vedea că poţi fi seducatoare şi sexy în acelaşi timp. Voi ce costume de baie purtaţi în vara asta?

 

6 Comments

  1. O IDEE FOARTE BUNA PENTRU A ASCUNDE IMPERFECTIUNILE CORPULUI.PORT COSTUM DIN 2 PIESE.UN ARTICOL INTERESANT

  2. Eu ador costumele de baie intregi, in culori vesele, iar al doilea costum ales de tine mi se pare senzational! Il vreau si eu! Iar pretul de doar 8 dolari si un pic e foarte atractiv.

  3. Imi plac costumele alese de tine. Sunt tentata sa incerc si eu un costum cu talie inalta. Tare sunt curioasa sa vad cum se aseaza pe corp

  4. Da mi-au placut costumele de baie din acest articol pentru ca este exact ceea ce caut eu neavand o silueta de invidiat .Costumele de baie intregi sau cei cu slipi talie inalta sunt preferatele mele .

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...