Madame Margo – Răsfăţ culinar şi voie bună

madame margo

Madame Margo te atrage încă de la primul cuvânt. Te face să crezi că vei păşi pe tărâm franţuzesc şi chiar dacă nu este aşa, te asigur că merită să-i calci pragul. Constanţa este un loc primitor cu multe de văzut şi admirat,nu?  Atunci când vrei un moment de relaxare într-un cadru select nu uita să adaugi în lista ta locaţia Madame Margo.

De ce? Pentru că poţi petrece momente minunate în compania delicateselor culinare şi să te răcoreşti cu un cocktail delicios. Madame Margo se află pe str Mircea cel Bătrân nr 97, lângă Teatrul Naţional de operă şi balet Oleg Danovski. Cu o terasă impresionantă şi design de interior retro-chic cu uşoare amprente vintage, locaţia  m-a impresionat de la prima vedere. Atmosfera este prietenoasă, personalul angajat destul de bine pregătit şi foarte amabil.

Atmosferă superbă, muzică bună şi servicii excelente! Asta am găsit eu într-o după-amiază de vară în timp ce luam cina cu soţul meu. M-a impresionat faptul că sunt atenţi la toate detaliile şi sincer vă spun că la un moment dat eram foarte derutată. Pentru că în alte locaţii am rămas cu un gust amar, aici mi-am schimbat total părerea. Personalul locaţiei este deosebit de pregătit, chiar şi cei mai exigenţi clienţi vor fi plăcut impresionaţi. Mâncarea este excelentă, preţurile sunt decente şi mi-a plăcut faptul că printre mese erau amplasate flori naturale. Un mare plus: au locuri de parcare chiar în faţa locaţiei.

madame margo

Fiind prea cald nu ne-am aruncat prea mult la degustarea preparatelor, cu toate că mi-aş fi dorit să le încerc pe toate. Am degustat ca starter bruschete crocante cu somon, roşii şi busuioc. A urmat un mix de fructe de mare( inele de calamar, midii, creveţi şi un sos absolut delicios), apoi papilele gustative au fost răsfăţate cu o porţie de somon cu piure de mazăre şi morcov. La finalul cinei am comandat ca desert celebrul Lava Cake. A fost pentru prima dată când am gustat această prăjitură şi am fost plăcut impresionată de absolut tot: aspect, gust, arome. Curcubeu în cerul gurii cum spun unii!

madame margo

Madame Margo…pasiune în farfurie

Pasiunea pentru arta culinară se observă în fiecare detaliu al farfuriei, iar calitatea preparatelor nu m-a dezamăgit. Meniul Madame Margo este destul de variat şi cu siguranţă vă veţi avea de unde alege. Poti alege un starter perfect din puct de vedere cromatic sau un meniu mai sofisticat pentru cei mai exigenti din fire. Dacă pur şi simplu ai ieşit cu „gaşca” în oraş, cu siguranţă un burger delicos va fi deliciul serii. Cele aproximativ 4 ore cât a durat întreaga experienţă au fost minunate şi voi reveni cu drag mereu.

Dacă eşti în vizită la malul mării, te invit la Madame Margo pentru un moment de răsfăţ culinar deosebit. Din câte am aflat, au mereu diferite party-uri unde te poţi distra şi socializa pe măsură. Dacă doreşti să fii la curent cu noutăţile şi următoarele evenimente, poţi accesa pagina de facebook Madame Margo. Sper că v-am făcut curioşi, dragii mei!

32 Comments

  1. DACA MERG IN CONCEDIU O SA MA SIMT IN CONSTANTA FOARTE BINE LA RESTAURANTUL ACESTA ADOR FRANTA .MINUNAT ARTICOL .

  2. O singura data am fost la un restaurant cu specific frantuzesc si mi-a placut mult de tot atmosfera de acolo. De mancare nu mai zic..

  3. In vara asta care tocmai a trecut am mers sa vizitez Regata Marilor Veliere. Eram la mare in acea perioada. Apoi am viyitat imprejurimile de la Casino (pacat de cladire). La anu o sa revin sa merg cu cel mic la Delfinariu. O sa mai creasca si va intelege ceva din spectacol. Chiar ma interesa o terasa cu mancare buna. 🙂

  4. Daca ajung candva prin Constanta, ma duci si pe mine la Madame Margo, nu-i asa Madame Agurit-o? 😀

  5. Mi-am notat in agenda aceasta locatie superba de la malul marii cu ale ei delicii incantatoare pe care doresc sa le savurez.

  6. Ce bine arata pizza aia. Imi plac mancarurile prezentate si felul in care arata acest restaurant. In plus denumirea este tare simpatica

  7. da, dupa aceasta prezentare pare un local de nota 10! incepand cu numele, locatia, terasa, inetriorul, personalul, …si terminand cu delicatesele culinare!

  8. Chiar sunt curioasa de acest local, anul viitor sigur v-oi da o fuga la Madame Margo,arata incredibil mancarea dar si localul.

  9. Wow ,pare un local pe gustul meu,preparatele arata fenomenal ,poate o sa-l vizitez si eu la vara 🙂

  10. Oare de ce nu te-am descoperit mai de mult? Vara trecuta nu m-as mai fi plans ca nu-mi place mancarea din statiune.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...