Ondulator Rowenta… Experienţa Buzzstore

ondulator rowenta

Ondulator Rowenta sau bigudiuri pentru bucle perfecte? Din cele două cu siguranţă ştiţi ce am ales, nu-i aşa? Cine nu are un ondulator Rowenta să-şi cumpere! Mai ales dacă persoana în cauză îşi doreşte bucle perfecte în doar câteva minute. Încă de mică visam să am bucle şi toată viaţa m-am chinuit să le am folosind diferite trucuri. „Moaţe” din hartie şi elastic, bigudiuri de toate mărimile şi multe altele, dar toate necesitau timp şi multă răbdare. La capitolul „răbdare” stau prost. Cu timpul mă mai descurc, dar răbdarea nu este cea mai bună calitatea a mea.

Campaniile Buzzstore sunt deosebit de atractive, iar când am văzut că urmează testarea produselor Rowenta nu am stat pe gânduri şi m-am înscris imediat. Am fost foarte fericită să aflu că sunt printre fericiţii câştigători şi am aşteptat cu sufletul la gură coletul Buzzstore ce conţinea ondulatorul Rowenta. M-am ales la testare cu modelul Rowenta CF3710 de culoare neagră.

BeFunky

Modelul este unul foarte uşor de utilizat, chiar şi cele mai neîndemânatice dintre noi se pot descurca onorabil cu acest ondulator.

Caracteristici generale:

  • multiple opţiuni de ajustare a timpului : 6s/8s/10s/12sec în funcţie de fiecare tip de păr
  • timer integrat ce controlează timpul de ondulare, iar semnalul sonor te va avertiza când bucla este gata
  • trei trepte de temperatură pt fiecare tip de păr: subţire, normal şi gros
  • înveliş ceramic şi minerală de tourmalină ce oferă părului strălucire
  • oprire automată – intră în stand by dacă aparatul nu este folosit timp de 1 oră
  • consum redus de energie

BeFunky

Fiecare folosire a ondulatorului Rowenta Expertise So Curls mi-a adus zâmbetul pe buze. Atunci când eşti grăbită şi nu ai timp de coafor, ondulatorul Rowenta te scapă de problemă. Timp de o lună de zile m-am bucurat de bucle perfecte, volum şi o strălucire aparte a părului fără a se deteriora în urma folosirii ondulatorului. Este foarte uşor de manevrat, rezulatatele sunt vizibile şi durabile până la 2-3 zile. Am realizat un mic video pe youtube în care vă arăt cât de uşor se poate folosi acest ondulator(mulţumesc nepoatei mele Florentina pentru că a acceptat să apară în clipul meu).

Per total sunt extrem de mulţumită de acest produs! Nu am găsit minusuri şi le mulţumesc celor de la BuzzStore (clickpentru înscrierea în comunitatea Buzztore) şi Rowenta pentru ocazia oferită în această campanie. Voi aţi încercat acest produs, ce părere aveţi despre el?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...