Webinar Time Management – eveniment marca Work at Home Moms

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din toată țara și nu numai, pe 5 mai la un nou eveniment util pentru mamele antreprenoare și freelanceri – webinarul cu tema Time Management, alături de Alexandra Stoian, trainer la Leanway Entertraining. Workshopul se va desfășura online între orele 11:00 – 13:00, în baza unei donații libere iar înscrierile se fac la gabriela.rusu@wahm.ro.

În cadrul acestui workshop se va discuta despre:

– cât timp avem, de fapt (problemă cunoscută mai mult sub formula „de ce nu avem destul timp niciodată”)
– cum putem folosi mai eficient timpul pe care îl avem la dispoziție
– ce tip de personalitate îşi foloseşte timpul cel mai eficient
– cum ne rezervăm timpul în aşa fel încât să facem cât mai multe din lucrurile care contează cu adevărat
– de ce alte resurse de bază dispunem și cum se influențează unele pe celelalte

Asociația Work At Home Moms sprijină creativitatea și inovația de 3 ani. În același timp, suntem susținători fervenți ai protecției drepturilor de proprietate intelectuală.

Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu.

Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.

Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro. Eu personal recomand evenimentele WAHM tuturor și știu că veți avea multe informații de procesat ce vă vor fi de folos pe viitor!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...