La Fântâna – Picături de viață…

apa-de-izvor.jpg

De când lumea și pământul,

Apa de izvor e medicamentul,

Dătător de viață,

Leac de dor, stres și speranță.

Pentru un trup armonios,

Apă de izvor, dietă.. stil de viață sănătos.

Că sunt la birou sau acasă,

Mă hidratez temeinic… se vede-s grațioasă.

Fără apă suntem nimic! Fără apă suntem storși de puteri, secați ca deșertul. Din inima naturii izvorăște elixirul vieții, iar puterea de vindecare a apei se cunoaște încă din cele mai vechi timpuri. Cea mai bună metodă de revigorare a trupului și a minții este să bei apă de izvor. Apa de izvor purifică organismul și te încarcă cu energie pozitivă. Știai că 90% din durerile de stomac sau de cap sunt cauzate de deshidratare?Eu știu pe pielea mea și am simțit beneficiile apei de izvor din clipa când am hotărât să ofer organismului elementul vital pentru supraviețuire. Am descoperit apa de izvor La Fântâna, îmbuteliată la sticle de 0,5 L.

Cu un conținut echilibrat de minerale, La Fântâna apa de izvor este extrasă extrasă din Mitrovo Polje (Serbia), o regiune muntoasă de pini și stejari. Din mijlocul naturii, La Fântână ne dăruiește miracolul vieții cu toate proprietățile ei fără a-i stârpi din beneficii. Ambalaj simplu, impozant și elegant în același timp, apa de izvor La Fântâna satisface setea oriunde m-aș afla.

Acasă… când pregătesc masa pentru cei dragi sau când îmi fac timp pentru pasiunile mele.

La job… când sunt în mijlocul pacienților.

Pe plajă atunci când am nevoie de o clipă cu mine și cu natura. 

apa-de-izvor.jpg

 

O beau din plăcere și atunci când îmi este dor

De viață… beau apă de izvor.

Fără apă suntem nimic,

Suntem uscați, epuizați fizic.

O zi normală din viața mea începe cu un pahar de apă de izvor. Întreg organismul se pune în mișcare de la prima înghițitură și pe durata întregii zile încerc să consum minim doi litri de apă. Diferențele față de zilele în care uitam pur și simplu să beau apă… se observă și sunt nenumărate. Durerile îngrozitoare de cap au dispărut, pielea este mai sănătoasă și pofta de viață este mult mai expresivă. Apa înseamnă viață! Înseamnă energie, frumusețe și echilibru… apa de izvor este sfârșitul chinuitor și dureros al unor suferințe și  începutul unui zâmbet.

Proba nr 13 – Articol participant în competiția SuperBlog 2017! 

2 Comments

  1. cumnata mea are contract cu firma asta pentru apa. Eu in general nu prea agreez apa imbuteliata, consumand apa de put filtrata. Aceasta, La Fantana, chiar are gust bun, parca ar fi apa mea de acasa.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...