Cum poți scăpa de celulită plus două produse ce o pot învinge…

Coșmarul cel mai odios din viața unei femei este celulita, iar războiul dus în combaterea ei duce uneori la stres și mulți nervi. Dacă există puțină ambiție și răbdare, există șanse să scăpăm de ea… dar vedeți voi, noi femeile suntem mai pretențioase și vrem ca totul să se întâmple cât mai rapid posibil.

Personal am încercat numeroase creme, geluri și alte minuni anticelulitice, dar stresul, alimentația incorectă și lipsa mișcării și-au cam pus amprenta destul de serios. Trecând printr-o perioadă mai dificilă în ultimul an, sincer m-am lăsat pe ultimul loc și spre disperarea mea inamicul numărul 1 (celulita) a ajuns în stadiul 2. Cred că un  specialist în domeniu ar spune că sunt spre stadiul 3, dar nu vreau să îmi pice moralul.

Cu moralul mă mai descurc, mă încurajez singură, zâmbesc și merg mai departe. Dar ce facem cu celulita? Multe dintre noi recurgem la diete drastice și așteptăm minuni. Ne facem mai mult rău decât bine și de cele mai multe ori se ajunge într-o cameră de gardă. Dragile mele, gândiți-vă la sănătatea voastră și încercați să o luați logic. Înainte să vă luptați cu celulita, eliminați factorii negativi care au ajutat să ajungeți în această situație. Hidratați-vă, minim doi litri de apă pe zi! Nu ceai, cafea, sucuri! Apă!

Îți recomand o cură pe bază pe fructe care ajută la restabilirea nivelului hidric din ţesuturi şi la remodelarea corporală și neapărat, încearcă să ai minim trei mese pe zi la ore fix și măcar jumătate de oră să faci mișcare. Uită de taxi sau orice mijloc de transport, mergi pe jos două-trei stații!

Pe lângă aceste sfaturi, am două mici secrete să vă spun: crema termo-activă anti celulitica profesională și crema profesională pentru slăbit cu alge de pe site-ul Glemis.ro

Acestea două le-am testat în prima fază timp de aproape două săptămâni, deocamdată am oprit testarea și începând cu luna ianuarie mă voi axa strict pe această problemă și bineînțeles, voi reveni cu un alt articol cu noile impresii.

Cum era de așteptat, în prima fază am fost sceptică. De ani de zile mă lupt cu celulita pentru ca aceasta reapare de fiecare dată când uit să am grijă de mine, iar obiceiurile proaste din  lunile în care pur și simplu nu țin cont ce beau sau mănânc se văd imediat. Așa cum vă spuneam am primit cele două creme spre testare, iar prima care am încercat-o a fost crema profesională pentru slăbit cu alge marine.

Aceasta are niște beneficii minunate ce se observă după primele două-trei aplicări:

  • Estompează aspectul celulitei insistente
  • Menține fermitatea pielii
  • Stimulează circulația sangvină
  • Elimină toxinele și depozitele grase
  • Reduce retenția de lichid
  • Menține elasticitatea pielii

Mirosul este demențial de frumos, intră imediat în piele și nu lasă urme pe haine ( te poți îmbrăca imediat după aplicarea cremei). Se recomandă aplicarea cremei de două ori pe zi și se aplică pe zonele cu probleme, se masează cu mișcări circulare până la absorția acesteia în piele. Efectele acestei creme le-am observat vizibil după primele două zile, pielea este mai fermă, mai netedă și am observat că circulația sângelui și cea limfatică este mai îmbunătățită. De câțiva ani am început să am probleme serioase cu circulația periferică și orice gel am folosit nu am văzut schimbări majore.

Ce m-a impresionat mai mult a fost în momentul când am început să combin masajul de două ori pe zi cu crema profesională pentru slăbit cu un masaj seara cu Crema Thermoactive Anti Celulite Cream! Aceasta conține ingrediente active din : alga brună activă, iederă, sunătoare, extract din frunză de viță de vie. Aplicarea constantă a cremei intensifică arderea celulelor grase și determină remodelarea drastică a formei coapselor, taliei, feselor, șoldurilor și a zonelor unde aceasta este aplicată.

Descriere oficială a produsului :

Bazat pe eficiență imediată și precizie, acest tratament prețios de remodelare corporală și fermitate conține ingrediente de ultimă generație, ce îmbină textura inovatoare cu cele mai bune rezultate din știință și natură. Cea mai recentă inovație exclusivă, complexul Pro Active Remary, este alcătuit dintr-un cocktail extrem de concentrat, ce are la bază cele mai eficiente plante cu rezultate dovedite împotriva celulitei. Complexul Pro Active Remary mărește permeabilitatea datorită efectului termoactiv, permițând astfel ingredientelor active să ajungă la stratul vizat în piele.

Aplicarea produsului se face destul de ușor, crema este destul de groasă ca densitate dar se întinde foarte ușor și se absoarbe rapid în piele. Aplicată într-un strat corect pe piele, efectul de căldură apare imediat, dar nu ustură și nu mi-a iritat pielea așa cum am pățit cu alte creme cu efect de încălzire. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că pielea rămâne catifelată după aplicare și are un parfum fresh, extrem de revigorantă, destul de persistentă pentru mult timp.

Combinația de masaj cu cele două creme este bestială și cu siguranță luna viitoare când revin cu următorul articol vă voi scrie mai multe impresii despre utilizarea acestora. Până atunci, mai multă hidratare și bineînțeles, mai mult sport! Voi le-ați încercat pe acestea? Ce anume căutați voi atunci când achiziționați o cremă anticelulitică? Un preț bun sau căutați după ingrediente? Aștept cu mare drag răspunsurile voastre în căsuța de comentarii, vă îmbrățisez cu drag!

3 Comments

  1. Poza articolului m-a facut sa ma gandesc la calatorii si vacante, mi s-a facut dor si chiar o sa imi programez un mic city break :)))) Multumesc de idee, chiar daca articolul este despre altceva, m-a motivat poza hahaa! Daca esti pasionat de calatorii, turism, iti recomand sa arunci un ochi aici https://www.romanian-journeys.com/ eu am dat peste el din greseala dar am fost impresionat de cate locuri am descoperit, de care habar nu aveam! Chiar acolo merg acum

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...