De ce să alegi mobilă la comandă? Iată 3 motive…

Nu știu cum procedați voi, dar când vine vorba de o renovare în casă pe mine mă trec fiorii. Intru în panică, jur. Țin atât de multe lucruri prin casă încât nu le mai găsesc loc, iar când mă apucă bâzdâcii îmi vine să le arunc. M-am plâns de foarte multe ori de lipsa de spațiu, atât în camerele de dormit dar și în bucătărie. De cele mai multe ori am încercat să folosesc tot spațiul disponibil dar niciodată nu a fost de ajuns.

Principala mea problemă este în bucătărie! Vreau să am mult spațiu de depozitare, dar și spațiu să mă pot mișca în voie. Bucătăria actuală este cumpărată din magazin și nu ne-am gândit în principiu că pe viitor va fi nevoie de mai mult spațiu. Era deosebită atunci când am cumpărat-o, dar parcă îi lipsește ceva. Voi ați auzit de arta mobilei?

Nu? Păi vă spun eu că există așa ceva! Atunci când îți dorești o mobilă cu personalitate sau când vrei ceva de calitate și de o durabilitate mai mare, neapărat trebuie să apelezi la ajutorul celor ce fac mobilă la comandă. De ce?

3 motive pentru a alege mobila la comandă

Design personalizat – în funcție de preferințele tale și de recomandările specialiștilor te poți juca cu diferite tipuri de material și de culori, iar în final poți avea surpriza să ai o mobilă cu un design deosebit exact pe gusturile tale. Designul şi funcţionalitatea sunt cele mai importante caracteristici ale mobilierului, iar experții în domeniu pot garanta un design personalizat inedit din punct de vedere estetic şi funcţional.

Calitate și garanție – atunci când optezi pentru a achiziționa o mobilă la comandă, calitatea și rezistenta joacă roluri deosebit de importante. Calitatea stă în micile detalii, iar garanția unui lucru bine făcut este principalul motiv pentru care investim în lucruri de durată. Făcând o paralelă între grija pentru detalii și rezistența pe durată nedeterminată, în comparație cu mobila produsă în serie, calitatea mobilei pe comanda este mult mai ridicată și mult mai rezistentă.

Prețuri rezonabile – în funcție de bugetul alocat, tu împreună cu specialiștii poți găsi cea mai bună soluție pentru ca treaba să fie favorabilă pentru ambele părți.

Să vă mai spun că consultanța și proiectarea, transportul și montajul sunt gratuite în București și împrejurimi? Nu vă spun… vă spun doar că prețurile accesibile și materialele de cea mai buna calitate, pot transforma mobila la comanda în cea mai buna investiție. Mobila la comanda are avantajul de a întruni în totalitate absolut toate cerințele și dorințele, fără costuri prea mari! Indiferent de design-ul ales, atunci când alegi să optezi pentru o mobilă la comandă trebuie să ai în vedere faptul că utilitatea și simțul estetic să exprime exact viziunile tale.

Știu că nu este ușor să faci alegeri, dar atunci când vine vorba de o investiție de viitor și de confortul tău… nu sta pe gânduri. Arta mobilei este o alegere și o oportunitate de ați dovedi că știi să pui preț pe calitate, creativitate și confort.

Pentru alte idei de amenajare a casei/home decor sau alegerea perfecta a mobilei puteți citi și pe blogul https://femeiademaine.ro/

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...