His and hers – cum transformi acest trend in ocazia perfecta de a purta bratari la fel

A aparut aceasta moda a asortarii stilului cu partenerul, cunoscut drept conceptul his and hers. Suna romantic si are menirea sa demonstreze ca cei doi sunt pe teren comun si impart nu doar iubirea, ci si preferinta pentru acelasi stil. Nu este ceva nou, dar se pare ca ideea in sine atrage foarte mult. Practic te provoaca sa gasesti acel ceva nici prea feminin, nici prea masculin, perfect pentru amandoi.

Daca esti in cautare de asa ceva, Old Skipper poate fi fix ce ai nevoie. Brandul este deja arhicunoscut. Este vorba despre arta creativa si migala de a crea bratari ce au la baza conceptul de magie a marii, atractia fata de aceasta cu toate misterele ei. Bratarile au ca si punct comun prezenta franghiei nautice; aceasta se completeaza fie cu piele, charmuri, cu brida sau ancora la sistemul de inchidere. Combinatii inedite ce redau un farmec aparte, accesorii originale si mai ales potrivite oricui, ca stil, unisex de asemenea, sunt asadar tot ce ai nevoie pentru stilul comun his and hers.

3 motive pentru care vei adora aceste bratari

Le poti purta oricand, la orice tinuta

Bratarile de la Old Skipper sunt irezistibil de elegante, sunt chic, sunt un accesoriu potrivit la orice tinuta ai avea. In vacanta, la party-urile pe plaja nu vei purta ceva prea incarcat, iar la o tinuta office nu etalezi ceva prea opulent – in ambele cazuri insa un tip de bratara din colectiile Old Skipper se potriveste de minune.

Mai ales in cazul barbatilor care au tendinta de a rezuma partea de accesorizare la ceva simplu si practic, o astfel de bratara va fi pe placul lor. Pentru ea, faptul ca bratarile sunt lucrate manual, sunt originale si nici una nu seamana cu alta, avand impletituri diferite de fiecare data – insumeaza motive suficiente pentru a adora acest gen de accesorii.

Sunt facute sa reziste si sa incante privirile

In vacanta la mare, faptul ca intri in apa si te expui la soare te face sa te gandesti de mult prea multe ori daca este cazul sa porti accesorii. Materialele de calitate din componenta bratarilor Old Skipper iti vor demonstra ca nu este cazul sa te desparti de ele din cauza grijii ca se vor deteriora sau rupe. In plus, fiecare bratara vine la pachet cu o garantie.

Sunt produse romanesti, brand autohton

Imprumutam aproape orice din moda celor de peste hotare. Sa nu uitam insa ca ai oricand alternativa produselor romanesti cu care sa te mandresti. Ori Old Skipper face o demonstratie si in acest sens, cu ale sale creatii.

Un concept inedit este legat si de acele bratari motorsport. Acestea au la sistemul de inchidere o janta, ca simbol al celor pasionati de motoare, auto-moto. Vin in diferite tipuri de culori, impletituri si combinatii, pastrand de fiecare data elementul central – acea janta. Desigur, si acestea sunt unisex.

Asadar, impartaseste cu partenerul tau un stil potrivit amandurora, fara sa faci vreun compromis. Daca aceste bratari te incanta, descopera colectiile integral in cadrul paginii oficiale a acestui brand – www.oldskipper.ro.

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...